Neznama.K

Co mám dělat, když jsem deváťak a nevím kam na střední, mé známky jsou 2,3,4 ale chci v budoucnu pracovat v kanceláři?

Zajímavá 0 před 332 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
elkon

Pracovat v kanceláři je široký pojem. Existuje „tisíc“ možností, čím se v kanceláři zabývat. To musíš vědě sám, nebo se ptej rodičů, kteří tě nejlépe znají a mají přehled co by tě mohlo bavit. Podle toho vybírej pak školu. Chceš pracovat v kanceláři, ale vůbec nemáš představu co tam budeš dělat, tak jak můžeš vědět, že to tak chceš. Tak to v životě nechodí.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
OSHO

Bez vysoké školy v životě neuspěješ

0 Nominace Nahlásit

cappuccino

Co mas delat? Predevsim si oprav tu 4. Pak budes mit vic sanci, dostat se na stredni.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
led

OSHO, čo je to úspech?
Prečo k dosiahnutiu úspechu MUSí byť vysoká škola?
To znamená, kto nemá VŠ je neúspešný?

Úspech je hodný len pre elity s VŠ diplomom, aj keď veľakrát sa z médií dozvedáme o ich falšovaných diplomovkách? Radšej mám tých, čo svoj úspech získali čestným spôsobom, svojim úsilím, svojimi vedomosťami, svojou prácou bez ohľadu na titul.
Vaše tvrdenie „Bez vysoké školy v životě neuspěješ“ popiera samotný život človeka.

elkon

Koubo, zase kecy. Každý nemůže být na vysoké škole, každý na to ani nemá. A je potřeba i jiných profesí, kde VŠ není třeba.

Nový příspěvek