Na to, že jsem se teď na Nový rok rozešla po roce známosti s přítelem je to hodně špatná otázka. Ale přesto, jak mi teď po rozchodu je…přesto nejhorší byla a navždy už bude sebevražda mýho táty a její způsob provedení, skočil pod metro, je to už 16 let a pořád se mi dělá v metru špatně, roky jsem v něm nemohla jezdit a ani na hřbitov jsem ještě nebyla psychicky schopná dojít, ikdyž stále není pomalu dne, abych si na něj s úzkostí v srdci nevzpoměla… svěřila jsem se teď s něčím, co ví jen několik nejbližších lidí, nějak to ze mě vytrysklo, asi že byl zas Nový rok a člověk bilancuje
0 Nominace Nahlásit |
Dosavadní můj nejhorší životní zážitek byl před 10léty kdy mi doma v náručí zemřel můj tatínek a já mu musel zatlačit oči.Na to se nedá zapomenout.
0 Nominace Nahlásit |
když jsem se dozvěděla, že už nikdy nebudu zdravá jako ostatní a odchod mých nejbližších, rodičů a příbuzných..
0 Nominace Nahlásit |
Posledná rozlúčka s najbližšími a s priateľmi. Hlavne u niektorých to bolo obdobie pred smrťou, kde skon bol vyslobodením.
0 Nominace Nahlásit |
Narodil jsem se.
Skončilo pohodlíčko, teplíčko a bezstarostný život. A od té doby
pořád křičím jak se mi něco nelíbí.
0 Nominace Nahlásit |
Úmrtí nejbližší osoby, podraz od lidí do té doby z nejbližších, taky diagnoza od doktora nebyla veselá. Ale tu se podařilo z nejhoršího zažehnat, takže jsem tady a to se skromnou prosbou, zda-li by příště nebylo nějaké optimističtější téma 😉
Tak, dobrou noc. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Pořád tvrdím,že nejhorší bylo devět let v ZDŠ.
Vážně?Úmrtí v rodině,když mi umřel otec.Když jsem přišel po hodně
letech o práci.Teď už jsem si zvykl.V mládí po operaci,když jsem se
probouzel z narkózy.Vždycky jsem utíkal – ze školky,z nemocnice,ze
školy.Pár úrazů.Když mi zjistili zelený zákal.
3Kdo udělil odpovědi palec? hanny 2, Jikra, briketka10
před 4703 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zítra je to měsíc, co zemřel můj táta. Pořád to strašně bolí. Určitě jeho umírání a odchod bylo tím nejhorším, co jsem prožila.
3Kdo udělil odpovědi palec? jendahun, hanny 2, briketka10
před 4702 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8229 | |
led | 4070 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2725 | |