Trochu jsem to přehnal na sluníčku a nechci aby se mi loupala pokožka. V noci sem se mihl zblaznit bolesti teď při pohybu.potrebuji rady co pomáhá
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Upravil/a: Odpovědi.cz
Zajímavá 0 před 3411 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Potírej si záda gázou namočenou v silném výluhu z černého nebo zeleného čaje, potři jogurtem, rozkrojeným rajským jablíčkem nebo aloe vera. V lékárně se dá koupit Panthenol. Příště dávat při pobytu na slunci pozor. ☹
0 Nominace Nahlásit |
Potrieť mliekom. smotanou. Ale to je babský recept. Čo sa týka liečiv, najlepšie by bol telové mlieko , pena v spreji,aby ste sa nemuseli dotýkať pokožky.
0 Nominace Nahlásit |
Bílý jogurt ochladí, trochu uleví.
Skvělý je panthenol. V lékárně běžně, dobrý je ve spreji.
0 Nominace Nahlásit |
Pro účely ošetření kůže spálením od sluníčka je nejvhodnější tzv. spray první pomoci, který se skládá z gelu aloe vera, propolisu a dalších bylin. Tento spray okamžitě zklidní pokožku, odstraní bolest, důkladně ji provlhčí a současně zamezí vzniku puchýřů. Zn. „klidné spaní“ :)
No tak to nezávidím ,mě babi dávala kyselé mléko a to jako obklad a nebo i normální mléko a výborné je aloe,rozříznout list a potřít dužinou.Pokud ho máš
ano ten má stejné nebo podobné účinky,alespoň ty co máme na zahradě,ale je jich hrozné množství druhů a opravdu nevím jestli všechny mají takové hojivé schopnosti,proto jsem ho neuvedla
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |