Co si mám vzít sebou na 3dny na Slovenskou Fatru? Myslím hlavně oblečení, všude píšou všechno možné funkční prádlo apod…ale když nic takového nemám?? Mám termotriko, softshellku ale co dál?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4758 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Je dobré sledovat aktuální předpověď počasí v místě a obléci se
podle toho, navíc bude/nebude se nocovat venku ap. Systém „co dům dá“.
😉
Na kraťasy a tričínko s krátkým rukávem to už asi nebude 😁
Zdroj: Zkušenost
3Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole, anonym, beer
před 4758 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na Fatry se chodilo dávno před tím, než bylo vymyšleno funkční prádlo, takže nemusíš utrácet za něco, co evidentně nepotřebuješ. Základem jsou nepromokavé boty s protiskluzovou podrážkou, rukavice, čepice, nepromokavá bunda, víc vrstev.
3Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole, anonym, greycell
před 4758 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
rukavice, brýle proti sněžné slepotě, sušené maso a láhev s vodou
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, Michal Kole, beer
před 4757 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
oblečneí na teplo, na ven, na sport v hale, plavky do bazénu, mýdlo, šampón, ručník vložky/tampóny, kondomy, peníze, kartičku pojišťovny, občanku, techničák, řidičák, povinné ručení
0 Nominace Nahlásit |
Na sebe něco teplého,něco příjemného,něco hezkého,a hlavně hodně dobré nálady. 🙂
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4758 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vidím, že už jste dostal opravdu hodně všemožných tipů na to, co by se Vám mohlo do hor zrovna hodit, tak já bych rád vypíchl to dle mého názoru nejdůležitější. Dbejte skutečně na kvalitu vybavení (hlavně oblečení), které si s sebou budete brát. Nejde vždy jen o cenu, já si například už několik let kupuji oblečení na hory přes eshop second hand https://www.onlinesekac.cz/ za pár korun a jsem nadmíru spokojen 😉
Já bych v softšelce zmrzla :D každopádně výše uvedené věci si taktéž na hory nesmím zapomenout, určitě se vše hodí :D už jen sehnat helmu. Čím dál víc jsem starší, tím víc mám o sebe na horách strach. Ale bojím se, že teď helmu za levno neseženu. Kupoval někdo z vás helmu na netu?? To mě jako jedinou nadějnou variantu napadá :D
Nezní to jednoduše ale jde to. Já chtěla sehnat helmu ve slevě, ale po novým roce jsem prošvihla výprodeje takže jsem to koza nestihla. Ale pak mě napadlo si zjistit jak mám veku hlavu. Tak jsem si v obchodě zkusila helmu, a jak semn narazila na vlastní velikost tak bylo rozhodnuto. Napsala jsem si to a helmu o stejné velikosti objednala na internetu.
Drap | 448 | |
marci1 | 268 | |
Kepler | 220 | |
annas | 219 | |
gecco | 146 | |
Alesh | 139 | |
hanulka11 | 135 | |
led | 127 | |
mosoj | 120 | |
elkon | 119 |
Atletika |
Cyklistika, MTB |