Chci se zeptat co se stane kolik je pokuta nebo co a jak když si neplnoletej člověk bez papíru půjči auto a chytnou ho policajti.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4628 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
řidič bez papírů si nemůže půjčit auto, páč mu ho nikdo
nepůjčí.
Každopádně sankce je 25–50 tisíc Kč.
2Kdo udělil odpovědi palec? hanny 2, Děda Louda
před 4628 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dodám ještě, že pokud si takový neplnoletý rádoby „řidič“ auto „půjčí“, přestože mu ho nikdo nepůjčí, pak to bude flastr tuplovaný.
2Kdo udělil odpovědi palec? Děda Louda, anonym
před 4628 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já bych mu dal 100 000 pokuty, k tomu 10 let na tvrdo a doživotní zákaz řízení
0 Nominace Nahlásit |
pokuta…
úpřimně doufám, že časem projde směnovnou zákon o tom, že když
chytnou někoho bez řidičáku bylo to pro něj poprvé a naposledy co kdy
řídil auto… doživotní zákaz získání řidičského prúkazu by mi
přišel jako adekvátní trest!
0 Nominace Nahlásit |
cukrar: brácha si s kamarádem asi před 20 rokama půjčili kamaráda táty auto, samozřejmě bez jeho vědomí a projížděli se a nechali se chytit, protože zpanikařili, když uviděli policajty, nakonec z toho nic nebylo, ale jde to si auto „půjčit“
Ella: přes výše uvedené je brácha jeden z nejohleduplnějších řidičů co znám a dám za to ruku do ohně a ne proto že je to můj brácha. Ale souhlasím, že u člověka, kterýmu ten řidičák za něco zabavili, bych s tím trestem souhlasil.
Já osobně třeba nechápu jak může být v naší zemi ještě „tolerován“ alkohol za volantem, jediná kapička v krvi a člověk dořídil, do vězení a žádný cavyky. To si myslim, že je skutečný svinstvo. Ani za to není dostatečný množství bodů na okamžitý sebrání řidičáku. No nic, trochu jsem se rozehřál, ale nemam rád agresivní a hlavně požívající řidiče.
0 Nominace Nahlásit |
Flastr dostane majitel a takový řidič bude mít problém si udělat řidičák.A ten flast-body, deset litrů i zamřížované zrcadlo.
0
před 4628 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A od koho si auto půjčí?
A majitelé to budou vědět?
Pak bude mít problém majitel auta a následně i nezletilý řixdič.
0
před 4628 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
pochybuji že mu ho někdo pujčí,ale jinak tučná pokuta,zákaz řízení na určitou dobu a pokud udělá nehodu a někoho zraní nebo zabije tak třeba i basa.
0
před 4626 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek