Něco jiného(pískomyl,morče,kůň....)
Něco jiného jsem napsala jen proto,že ta otázka je blbost.I ta hrubka v pískomIlovi.On má rád písek-nemyje ho.Ale každý,kdo si chce pořídit nějaké zvíře musí zhodnotit svoje možnosti časové,prostorové i finanční a také svoje znalosti a zkušenosti.Miluju zvířátka,ale nejvíc slony opice a koně,psy i kočky a fretky.Vím,že některým mohu poskytnout zodpovědně vyhovující domov a péči a některé budu stále milovat jen platonicky,pro jejich dobro.Kočka je individualista,pes je smečkové zvíře.Pokud potřebujete mít mazlíčka,vaše otázka by měla znít jinak.Např.Kterému zvířeti mohu poskytnout vyhovující domov,takový abychom byli spokojeni všichni. I sousedé! :D
0 Nominace Nahlásit |
Psi
Přestože tu opět tato anketa byla nesčetněkrát, tentokrát jen doplním
ke glose dědypetra, jen klasický citát:
„Koupit psa je jediný způsob jak za peníze získat lásku“.
0 Nominace Nahlásit |
Psi
Pes se stane přítelem člověka,chrání ho,hlídá a pracuje pro člověka a tím se stává partnerem.Dostává vděk svého přítele člověka,který se o něho stará a živí.Nato kočka se válí a toulá a pak si zato přijde pro žrádlo a žádný vděk od ní nemůže čekat,když se chce pomazlit tak dojde.
0 Nominace Nahlásit |
Kočky
Lidi se dělí na kočičkáře a pejskaře. Naše rodina má raději
kočky – jsou to osobnosti, nenechají se zotročit, jsou své. Máme
2 kočky a kocoura v bytě – všichni jsou vykastrovaní a 4 kočky a
3 kocoury na chalupě, z toho 2 jsou kuchyňoví, ostatní venkovní, ale na
jídlo taky chodí dovnitř.
Kromě toho máme i 2 psy,které rovněž milujeme, ale kočky jsou kočky. Co
na tom, že mě naše milovaná zvířátka stojí měsíčně téměř
půl platu!
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, albert, briketka10
před 4620 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kočky
Psů je mi líto, kočky vzbuzují respekt, jsou to osobnosti. Můj kocourek si mne velmi dobře vycvičil.
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, briketka10
před 4620 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kočky
Protože to jsou hrdá a nezávislá zvířata. Psa donutíte k poslušnosti i potrestáním, přízeň kočky získáte jedině láskou. Kopnete psa – přijde a ještě vám olíže botu; kopněte kočku a nikdy vám to nezapomene.
0 Nominace Nahlásit |
Kočky
mám kocourka tak proto, pejsky mám taky ráda poněvadž sestra má
Yorkšíra,ale velcí psi mi vadí..
jinak kromě pavouků, vos, sršňů a všelijaké bodavé havěti mám ráda
všechna zvířátka :DDD
0 Nominace Nahlásit |
Kočky
Vybral jsem sice kočky, ale jen proto, že mam kocourka. Jinak mam rád psi úplně stejně, jsou to prostě taky přátelé člověka co nikdy nezradí.. A vůbec miluju všechny zvířátka! 🙂
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 4620 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kočky
Libi se mi jak predou a jak se mazli a u psu mi leze na nervi to stekani a velky psy taky nemusim vubec,jim nejak neverim.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4620 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kočky
Od té doby, co si sestra pořídila psa, mám raději kočky.
0
před 4620 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Psi
Já teda psa nemám, ale chodím na procházku se psy z útulku. Líbí se mi, jak sou inteligentní a proto je má raději, kdyby byli kočky lepší, tak by neběhali po ulici, ne?
0
před 4619 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
pro >albert< : kdybych mohla, dám ti místo jednoho palce všechny co mám. To jsou přesně moje slova, akorát místo boty používám jako přirovnání hůl. 🙂
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |