S mým přítelem jsme spolu krátce, ale poslední dobou se ke mně nechová, jak má. Na poslední akci s jeho kamarády mě dost urážel a když mu něco říkám, tak se mi akorát vysměje a tváří, že on je ten perfektní a já ta špatná! Ani Jenom proto, že jsem k němu upřímná…Má cenu být s takovým člověkem, který mě ani nerespektuje a dává přednost alkoholu přede mnou?
Zajímavá 0 před 1712 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Přítel hulvát a ty? Ty se napřim a zvedni hlavu, přehoď si vlasy, otoč se na kramfleku a hrdě odejdi za lepším štěstím. Pokud chlastá, a možná extraligu, lepší to u nebude.
4Kdo udělil odpovědi palec? yuko, iceT, Rokio, VeronikaDavi
před 1712 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zpravidla má každá mince dvě strany, takže bych se zamyslel, zda je vše v pořádku i na mé straně. (samozřejmě musíme vycházet z toho, že vidíme informace o vztahu dvou „stran“ ale prezentované pouze jednou z nich)
Ale pokud je to opravdu takhle, nebo i v případě, že to tak není, ale ty i po „vychladnutí“ máš stále stejný názor, pak asi není na co čekat a zmizet čím dřív tím líp.
0
před 1712 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vyprdni se na něj, jak by to vypadalo dál? Nikdy bych se nenechala takhle urážet… Vždyť je tolik úžasných mužů, tak proč ztrácet čas s někým blbem…
0
před 1595 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |