Jedna z mnoha opakujících se otázek
Zdroj: http://www.odpovedi.cz/otazky/jsem-v-depresi-jak-z-ni-ven
0 Nominace Nahlásit |
Depkou netrpím, protože mám tolik činnosti a práce, že na depku nemám čas.
0 Nominace Nahlásit |
Třeba se nauč plavat, jdi do bazénu, udělej jich 20, vyplaví se ti endorfiny a bude ti lépe.
Pokud se nechceš učit plavat, tak třeba se přemož a vyluxuj 2× celý byt a vytři to se ti endrofiny vyplaví taky.
Pusť si nahlas nějakou pěknou hudbu a zatancuj si
Přemož se a jdi s kamarádkami někam ven –
POZOR: NEPIJ ALKOHOL a NEKUŘ a na DROGY ANI NEMYSLI. Možná to pomůže krátkodobě, že se ti uvolní nálada, ale řešení to není. Po alkoholu ti akorát bude ráno blbě a půl dne se budeš bát vzdálit od klozetu.
Pokud máš depku často zapisuj si od čeho ji máš nebo co jsi před depkou dělala, aby až vyhledáš odborného lékaře jsi nemusela tápat v paměti.
0 Nominace Nahlásit |
Tak mi někdy připadá,že kdo nemá „depku“,nežije naplno.Díky prostředí to slýchávám dost často.Chce se tím v podstatě říct,že dotyčný subjekt má prostě blbou náladu.
0 Nominace Nahlásit |
Depkou taky netrpím. Asi jako hanulka11 – tím, že pořád něco dělám, nemám na ní čas.
Dělej něco a nebudeš mít ani depku ani nebudeš trpět nudou!!!
3Kdo udělil odpovědi palec? led, Michal Kole, hanulka11
před 4834 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Depka? Čo je to? na takú sprostosť nemám čas…
Kto má nejaký cieľ a snaží sa ho dosiahnúť, na depku nemá čas ani
myslieť, nie dokonca jej aj podliehať.
0 Nominace Nahlásit |
Tak mně pomáhá (na jaře a v létě) zajít ven, do přírody, lehnout si do trávy nebo mezi pampelišky… Fakt, ty barvy jsou super :) Když jsem doma, tak nějaká pozitivní hudba. Dobrá je taky nějaká aktivita – u mě to bylo tancování (latina + standard) – člověk se u toho krásně odreaguje :)
0
před 4833 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |