Vaříme vepřové maso na houbách a rýži. Co všechno lze ještě
přidat, aby to bylo zase nějaké jiné, ale aby se to dalo jíst?
Děkuji všem za rady.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? BEAES, anonym, iceT, verka před 5124 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Myslím, že nic by se nepokazilo kořenovou zeleninou. Já ji používám dost často.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud si děláš maso na houbách, tak tam přidej pouze sůl, kmín, pepř a cibuli, chceš přece maso na houbách, tak musí jídlo vonět po houbách…jako přílohu dělám rýži, knedlík, či vařený brambor. Dobrou chuť.
3Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, anonym
před 5124 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |