cvičíte,dodržujete správnou životosprávu,jíte vitamíny,pomáhá vám něco z toho? co byste doporučili?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? ReHu, annas, Miroslavst, dudu, BEAES, chucky, 1popelka1 před 5049 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pravidelně cvičím, dodržuji životosprávu, hodně zeleniny, nejím sladké. Ovoce jsem musela ze svého jídelníčku vyřadit. Bohužel.
Zdravotní problémy léčím bylinkovými extrakty. Nejméně deset roků
nepoužívám žádné chemické léky. Mám kolísavou hladinu železa,
dodávám je extraktem z červené řepy nebo homeopaticky.
Doplňuji:
Ještě dodávám, že hodně piju, ale jedině čistou vodu, někdy si
připravím vinný střik z červeného vína, občas neodmítnu pivo.
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Velmi prospěšný je pohyb na čerstvém vzduchu, doporučuji procházky do přírody, rychlá chůze je pro tělo velmi prospěšná a pěkně formuje postavu. Denně by měl člověk do sebe dostat zeleninu a ovoce. Důležitý je i pitný režim, pijte hlavně čistou neprlivou vodu, popřípadě neslazené čaje. Důležitý je pro tělo i spánek.
5Kdo udělil odpovědi palec? annas, Miroslavst, dudu, 1popelka1, anonym
před 5049 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To je na dlouho a těžko to napsat všeobecně. Záleží na tom kterém
jedince.
Ale rámcově platí pro všechny:
Představ si to jako stavebnici. Těžko říci, jestli pomáhá něco
z toho.
Synergický efekt dělá zázraky a jedno bez druhého má také
menší efekt.
0 Nominace Nahlásit |
Já vůbec nic.Jím knedlo vepřo,tlačenku c cibulí a octem,kouřím,málo spím,sport je pro mě tabu.Jediné ku-zdraví prospěšné je to ,že piju (alkohol) jen ve vyjmečných případech...........a pak si jedno nedejte.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5049 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já dělám asi toto:jím vše ale s mírou,co nejméně bílou mouku,cukr a tučná jídla,pitný režim-voda a ovočaje,vycházky se psem,přírodní potravinové doplňky-hlavně žádné chemické léky,večer 2deci vína nebo panáka a k tomu tak 2 cigaretky-večerní relax,jinak celý den nekouřím,necvičím,protože mě to strašně nebaví,spím tak 6–7hodin.Ale hlídám si váhu a v případě potřeby omezím jídlo-miniporce 5–6× denně.
0
před 5047 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2005 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1191 | |