Lze pekingské zelí po vyndání z mrazáku nějak zpracovat? Zapékám
v jednom kastrolu např. maso s brambory, mrkví a nakrájeným hlávkovým
zelím. Lze toto udělat i s pekingským nebo ho mám vyhodit?
Jde o tu vodu, co pustí při rozmražení a jestli pak bude poživatelné,
nezkoušeli jste? Případný recept?
Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56, redy, briketka10, zjentek, gecco, Pejevek před 2768 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nejdříve dej zelí rozmrazit.
A můžeš se dát do vaření:-D
…
http://www.lidovky.cz/ani-mrazak-neni-vsemocny-jidlo-uchova-maximalne-rok-fha-/dobra-chut.aspx?c=A140318_182946_dobra-chut_ebr
…
Záleží též na tom, jak dlouho
to zelí v mrazáku bylo.
Jinak já zeleninu předtím vařím
a poté ukládám do sáčku i maso
pro kocourka v malých dávkách.
…
Ať se Ti vaření daří :)
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
Moravské zelí…
Jen to musíš rychle nakrájet (ztuhlé) a pak vychutit…
😉
3Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, pusinka50, briketka10
před 2768 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Myslím, že to zmrazení ničemu nevadí, receptů je spousta.
http://www.mytastecz.com/search/?q=pekingsk%C3%A9%20zel%C3%AD
Upravil/a: Kepler
2Kdo udělil odpovědi palec? pusinka50, briketka10
před 2768 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já bych to rovnou vyhodil.
Jednou jsem si naložil skleničku „kapari“ z lichořeřišnice a byla to
delikatesa, tak jsem toho tady na Prajzské chtěl víc a lichořeřišnici jsem
následující rok sbíral celou sezonu a postupně přidával do mrazáku a po
sezoně jsem „to“ naložil, bylo toho hafo skleniček, v duchu jsem už byl
blažený, kolik toho mám a kde všude se pochlubím… Pak jsem to ochutnal,
málem vyblil a vyhodil. Sousedi se mi smáli a tak jsem pro sichr vyhodil
všechn o zelené z mrazáku, krom libečku a kopru. Asi tak. A funguje
to! ;)
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |