Jsou dva způsoby. Jeden je popisován v receptu, a druhý je, že si uvaříš rýži ve varných sáčcích kterou vsypeš nakonec do směsi a zamícháš.
0 Nominace Nahlásit |
Podle receptu nevařenou, suchou.
Dokud jsem neměla rýžovar, tak jsem rýži ve varných sáčcích vařila
zvlášť, osmažila jsem žampiony, smíchala s hráškem a kukuřicí,
přidala jsem masovou konzervu nebo vařené sójové kostky a pak smíchala
smíchala s rýží a nechala ještě chvíli v troubě.
Teď to dělám v podstatě stejně, akorát v rýžovaru.
1Kdo udělil odpovědi palec? Viktorie II.
před 1026 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |