Avatar uživatele
Hufnágl

Dáváte do jakéhokoliv guláše kmín?

===
No, moc vás tady není, co vaří guláše.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Nassin před 1506 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
paul1

Samozřejmě, míchaný napůl – celý a drcený. A také majoránku a hodně

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
aliendrone

I když vím, že „guláš“ jde udělat i z kuřecího nebo třeba z buřtů (dnes je UMĚNÍ narazit na takové, ze kterých má smysl vařit buřtguláš, z většiny dnes prodávaných „buřtů“ uděláš tak akorát HNUS, tudíž se tím ani neunavuji), tak kuchtím jen ten z hovězího masa a to jen tehdy, pokud se mi podaří koupit „hezkou“ kližku. (na tu jen tak nenarazím a ona i chuť/síla/čas vařit musí být)

No a hovězí guláš si bez kmínu nějak nedovedu ani představit. Vlastně do jákéhokoliv guláše kmín nacpu, takže ANO. :)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

A co když je to tajemství? 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Emefej

Do jakéhokoliv rozhodně ne.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
nyjono

Ne.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dubraro

Do hovězího ano. Do vepřového ne, tam dávám česnek a majoránku.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Emefej

paul1> majoránku i do segedínu?

před 1506 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Hufnágl

Jens
Tak si ho vezmi do hrobu.

před 1506 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek