I když vím, že „guláš“ jde udělat i z kuřecího nebo třeba z buřtů (dnes je UMĚNÍ narazit na takové, ze kterých má smysl vařit buřtguláš, z většiny dnes prodávaných „buřtů“ uděláš tak akorát HNUS, tudíž se tím ani neunavuji), tak kuchtím jen ten z hovězího masa a to jen tehdy, pokud se mi podaří koupit „hezkou“ kližku. (na tu jen tak nenarazím a ona i chuť/síla/čas vařit musí být)
No a hovězí guláš si bez kmínu nějak nedovedu ani představit. Vlastně do jákéhokoliv guláše kmín nacpu, takže ANO. :)
0 Nominace Nahlásit |
Do hovězího ano. Do vepřového ne, tam dávám česnek a majoránku.
0
před 1506 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |