Doplňuji:
Ty palečky dávám i těm, kteří hlasovali pro panenku, ze solidarity. Já
chci vidět každého názor bez rozdílu pohlaví . 🙂
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? flodur, iceT, hanny 2, anonym, gecco před 3601 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
bůček
Doplňuji:
Jsem pro bůček,udělám z toho vícero jídel.Knedlo
zelo,segedín,s králíkem v kombinaci se zelím atd.
Panenka je taky dobrá,ale jen medajlonky,či chuťovku,prostě nemá takovou
štávu jako kus flákoty bůčkový.ˇ
O zdravé stravě nemluvím.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
panenka
Po bůčku bych se poblila, už jen jeden jediný pohled na bůček by mi stačil abych neměla 2 dny chuť k jídlu, fuj…:DDD
0 Nominace Nahlásit |
okénko pro ty, co ho vyžadují
z bůčku neudělám minutku a k panence není zelí moc košer >>> já su pro rovnoprávnost a žádnou diskriminaci…
0 Nominace Nahlásit |
bůček
Jistě že bůčku. Nelze sice srovnávat nesrovnatelné, ale pokud posoudím všechny aspekty, tak vyhrává bůček
0 Nominace Nahlásit |
bůček
Samozřejmě bůček i když teková bůčková roládka plněná
panenkou,řádně načesnekovaná a nakořeněná ze smetanovou bramborovou
kaší a rajčatovým salátkem z rajčat ze zahrádky není také
k zahození..... dobrou chuť
Doplňuji:
samozřejmě upečená dozlatova
Upravil/a: flodur
0 Nominace Nahlásit |
bůček
Rozhodně bůčku…
😉
Udělám z ně lecjakou dobrotu.
Panenka? – dobře naložená je taky dobrá (medailonky, stejčíky,
copánek), ale ten bůčkový potenciál nemá…
0 Nominace Nahlásit |
okénko pro ty, co ho vyžadují
Pochutnám si na bůčku i na panence.
Bůček libový či prorostlý (uzený), za tepla i za studena nabízí
širokou škálu možností a úprav – se zelím, plněný, nakládaný,
řízek, holandský řízek, Segedínský guláš aj.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3596 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
okénko pro ty, co ho vyžadují
Doplňuji:
Nevím,neznám bůček sni panenku,dám si čínskou polívku.
Upravil/a: anonym
0
před 3601 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
panenka
Trváním na dojídání ve mně v mládí vypěstovali averzi k čemukoli z masa co není pouze čistý sval. Takže bůček je u mně použitelný jen na to, aby na pekáči té panence dal trochu šmrnc, případně do karbanátků, kde se jeho nedostatky schovaj…
0
před 3601 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
McMerkurion → Minutka z bůčku
Ručím za to, že od stolu (prkénka, talíře) nikdo nevstane ani při
povodni…
😉
ano,všechno jde,ale ne srovnávat hrušky s jabkama,každej kus masa je svůj a chce svý,minutka je za minutku hotová,flák masa na pánev,kořením to jen huntuješ,a pak šup na talíř >>> prostě jsem na obojí…
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |