Když jsou kedlubny, tak dělám kedlubnové zelí,
dobré je i z bílých dlouhých ředkví, nebo kapusty.
Ještě zelí z cukety a dýně :
http://www.recepty.cz/recept/cuketove-zeli-9533
http://www.labuznik.cz/recept/dynove-zeli/
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
Kelerábek,,čili kedlubna,,babačka moja to dělala,,nastrouhané na hrubo,,uvařené,,,
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |