Dobrý večer, už si nevím rady. Naše malá už chodila krásně na nočník a z ničeho nic se nám už asi 2 týdny počůrává a je jí to jedno, ne že by jí vadilo že je mokrá, hraje si dál jako by se nechumelilo, dokáže se počůrat ikdyž si hraje s děckama nebo lítá po bytě, doběhne a hups punčošky mokrý.Myslela jsem, že je to nějaký to jejich období, šla jsem s ní k doktorce na kontrolu moči a vše bylo OK. Jak jí to mám zase naučit nebo čím to může být, že si tak ucvrnkává do kalhotek? děkuji všem za radu.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5097 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Za každé vyčůrání do nočníčku chválit, chválit, chválit… popř. dát nějakou pochoutku…
0 Nominace Nahlásit |
Zkuste jí dávat co nejčastěji na nočník ukazujte jí na tom nočníku obrázky,hrejte si s ní řeknite jí že když se pude vyčurat dáte jí nebo koupíte jí kokino pokud je dle doktorky v pořádku uvidíte že se to spraví chce to jen mít trpělivost a chvíli vyčkat
0
před 5097 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
děkuji za rady se sladkostmi, ale vše jsem zkusila – sladkosti až po vyčůrání – dostane je a pak se mi za chvilku ucvrnkne do kalhotek. I strašení čertem a že jí Ježíšek nic nedonese, domlouvání, škemrání…
Napadá mě, nemáte třeba nově miminko? Starší děti to dělávaj, když mají najednou pocit, že se jim rodiče nevěnujou tak, jako dřív – což je právě často, když se narodí nový dítě. V dvou letech už mají trošku rozum a vidí, že se mimino počůrává a všichni kolem něj běhají – tak si řeknou no, začnu se počůrávat taky, třeba si mě začnou všímat jako dřív :)
Nebo jí začít dávat plínku. Velký dítě to omezuje, je to neohrabaný, nepříjemný, studí to… a pokud má kamarády, tak se jí i dá „pohrozit“, že se jí s plínkou budou smát. Třeba ji bude plína tak otravovat, že se radši zase naučí na nočník… :)
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |