Avatar uživatele
MiKu

Do jakých jídel lze použít čerstvý koriandr?

má dost specifickou chuť… dostala jsem dva svazky, jeden už je v mrazáku, ale krom guacamole, kam se ho dává jen troška, mě nenapadá, kam ho můžu ještě šoupnout, je mi líto ho jen tak vyhodit..

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56 před 3045 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Lze použít úplně v každém jídle.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Můžeš použít ke všem masům, do salátů pomazánek a podobně.- Vždy je ho však třeba dávat s mírou

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
brillant

Strýček google https://www.go­ogle.cz/?clien­t=opera#q=kori­andr+recepty

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
arachis

Dost štípe, takže bych ho dala do všech jídel teplých i studených, kde se dává pepř. a ten už pak ne. Jinak rychle s ním do vody, možná pustí kořeny a pak zasadit.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dalid

Je to moja oblubena bylinka. Pouzivam ju na indicke a mexicke jedla. Pridava sa tesne pred dokoncenim pripadne az na tanieri. Hodi sa v podstate do kazdeho pikantneho jedla. Moja oblubena rychla vecera: meso oprazit s cibulou, cesnakom a chilli, pridat rajciny, plechovku fazule a posypat koriandrom. Pripadne varianta bez masa s vajciami.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
cynique

Jamie Oliver končí jakékoli jídlo „a na závěr dáme nasekaný čerstvý koriandr“. Briti jsou hodně na koriandr, ale petržel používají zcela výjimečně.

Mně osobně koriandr chutí jako toaletní mýdlo. Údajně to je genetický podmíněno a prý cca 20% lidem koriandr chutí jako mýdlo (recesivní gen).

před 3045 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
MiKu

brillant: jo google jsem taky použila, nejsem trubka, spíš mě zajímaly tipy od ostatních a jejich zkušenosti, tady aby se fakt člověk bál na něco zeptat :(

fgh: no to u mě právě nelze v každém jídle, páč je dost výrazný..

ale v poho, už jsem si vyrobila koriandrové pesto 😉

před 3045 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek