Tato mouka na pečení celozrnného chleba se dostane koupit v obchodě Zdravé výživy.
0 Nominace Nahlásit |
Taso, to bych Ti nedoporučovala. Ještě jsem nenašla recept, kde by kromě
jakýchkoliv druhů hladké mouky byla mouka polohrubá nebo hrubá. Netuším,
co by to s tím chlebem udělalo.
Jestli máš nějaký domácí elektrický sekáček na ořechy (super chopper a
podobně), tak tu mouku zkus v tomhle přístroji pomlít. Jinak peč raději
z bílé.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4265 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Určitě ne, chleba by byl tvrdý. Obecně hrubá mouka se používá spíš na vaření (knedlíky, kapání do polévky), pečivo s ní rychle vysychá. Tmavou mouku seženeš dnes už v každém supermarketu, případně větší výběr máš ve zdravé výživě. Nebo můžeš dát hladkou, a přidat otruby a třeba lněné semínko, pšeničné klíčky nebo podobně.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |