svoji pritelkyni obcas udelam nejake romanticke prekvapeni ale uz mi jaksi dochazi napady…proto bych byl rad kdyby se se mnou pani podelili o svoje zkusenosti a male drobne prekvapeni ktere pripravili pro svoje pritelkyne..mohou i zeny rict co jim pripravil jejich pritel…
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? lota před 4671 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Rozumím tomu, že ti asi přijde, že pořád děláš málo – to proto, že to děláš rád, jinak by ses tu neptal. A to je pro váš vztah jedině dobře, alespoň nezevšední. Duševně líný a lakomý muž je kombinace, kterou já osobně nejvíc nesnáším. Překvapení nemusí stát majlant, jde přece o nápad. A když jde o romantiku a lásku, tak především. Nevím co ráda tvá dívka, ale mě můj muž „dostává“ lázeňskými wellnes pobyty, které si užíváme; tím, že se mnou začal tancovat, protože já to miluji; zařídil, aby mi můj oblíbený jazzový saxofonista zahrál k narozeninám a my si sami zatančili; maluje mi obrazy; vypěstoval pro mě krásný růžový keř; nechal mi vyrobit šperk s mým měsíčním kamenem; natočil mi na video vlastní klip k mé oblíbené písničce, kreslí mi MMS a píše mi básničky. Je toho víc, ale jak to tak po sobě čtu, myslím, že stačí, aby mě z toho cukrkandlu nerozbolely zuby. Ale on je velký romantik a nestydí se to dát najevo a mě se to líbí (to snad každé ženě) a myslím, že mu to také hezky oplácím. Je důležité se chytat drobností a poznávat jeden druhého den ode dne víc. V povídání si o sobě, v každé pěkné vzpomínce z dětství, kterou si navzájem sdělíte, při společných zážitcích. Přeji ti, aby vám to vyšlo.
4Kdo udělil odpovědi palec? Miisa, pusinka50, barnajka, slipknotak
před 4671 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jestli opravdu milujete, určitě Vás napadne něco s čím zabodujete.
Ono do citu přidávat něco co Vám není vlastní se nevyplácí.
Pokud je Vaše dívka vnímavá tak časem by stejně poznala že to nejste
vy.
Přeji hodně štěstí.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |