Nějaké čáry s teplotou? Horní vrstva byla tmavě žlutá zatímco spodní světlé nažloutlá. Hrudky. Po ochutnání jako voda s trochou másla.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 944 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Tmavší horní vrstva může znamenat, že je staršího data.
Vodnatá konzistence s hrudkami – možná, že prošla mrazem a následně
opět roztála při teplotě nad bodem mrazu.
Ale je to jen dohad.
2Kdo udělil odpovědi palec? icurusL, aliendrone
před 944 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Rama a jiné margariny jsou emulze tuku a vody, a při špatném skladování, nebo věkem, nebo i špatným výrobním postupem se rozloží na své původní složky. Včetně barviva.
2Kdo udělil odpovědi palec? icurusL, aliendrone
před 944 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pravděpodobně teplotní rozklad emulgátoru, viz nyono. Popřípadě i v důsledku stáří.
Dej Ramu na pánvičku a zkus ji přepustit jako máslo. Zůstane ti voda s plovoucími žlutými kolečky. Vlastní „objev“. Každopádně vyrobit " máslo" jde i z koňských kopyt, ovšem na tvém místě bych se margarínům vyhnul. :)
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5283 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2650 | |
quentos | 1803 | |
mosoj | 1594 | |
marci1 | 1357 | |
led | 1354 | |
aliendrone | 1180 | |
zjentek | 1077 | |
Kelt | 1013 |
Astronomie |
Fyzika |
Jazyky |
Matematika |
Sociální vědy |
Technické vědy |
Ostatní věda |