Zdravím,
možná je to hloupá otázka, ale pro jistotu se zeptám.
Když je na webu školy napsáno: Pro uzavření 1. ročníku bakalářského
studia je třeba dosáhnout nejméně 50 kreditů, znamená to, že v zimním
semestru si mohu zapsat předměty třeba jen za 5 kreditů a v letním už to
musím dohonit a zapsat je za 45? (jedná se o UK)
Já to snad chápu, ale mám talent, spoustu věcí pochopit úplně jinak, než byly myšleny, takže se radši ptám.
Děkuji.
Fungování kreditů na VŠ
Zajímavá 0 před 1491 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Dělal jsem jinou VŠ a někdy nechávám věci na poslední chvíli, ale plánovat si 5 + 45 je dost nezodpovědné. Osobně jsem měl raději zimní semestr než letní, protože jsou tam vánoční prázdniny a přišlo mi víc prostoru se připravit na zápočty a zkoušky (navíc neholduju zimním sportům a koncem jara měl člověk spíš jiné zájmy než se učit, takže přinutit se bylo těžší).
0 Nominace Nahlásit |
První ročník je první ročník. Dle mého je na tobě jak si to
rozvrhneš. Ale radila bych střádat si kredity postupně a ne na poslední
chvíli.
Abys tyto informace věděl s naprostou jistotou, zeptej se na UK nějakého
z profesorů.
Upravil/a: Malvína
0 Nominace Nahlásit |
V zasade ano, dulezite ale je kredity take ziskat uspesnym zapoctem/zkouskou. Zkontrolujte si take, ktere predmety mate povinne a povinne volitelne, at Vam neco nechybi..
0 Nominace Nahlásit |
Ano. Mohou být i další podmínky. Ale bacha, ty kredity musíš ale také vyhrát (projít zkouškama či klasifikací kde je to třeba). Mít zápis nestačí.
0 Nominace Nahlásit |
Nevím, jestli tam nejsou ještě další podmínky. Bylo by lepší se na to zeptat na studijním oddělení fakulty. 45 kreditů za semestr by se asi dohánělo těžko, radši se snaž získat v zimním semestru něco kolem 25 kreditů, možná i trochu víc, protože v letním semestru mohou být těžší předměty než v zimním.
0
před 1491 dny
|
0 Nominace Nahlásit |