Myslím tím,jestli se ve vás probouzí emoce,když vidíte krásné rty na
opačném pohlaví.
Já na tom lpím a poznám i charakter člověka.Je to sice dlouhodobá
zkušennost,ale funguje to.
Díky za názory.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, gagaga před 3643 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Ne. Existuje sice fyziognomie obličeje, která jistým způsobem napovídá o tom, jaký člověk je či může být. Ale vždy to tak není. Z tvarlů rtlů či nosu určitě nepoznáme všechny charakterové vlastnosti. Navíc každý člověk je jiný, něčím se vymyká z průměru. Umí se často přetvařovat.
Určitě při posuzování člověka z jednotlivostí jeho obličeje hraje roli tzv. halö efekt. Tehdy se hodnotí jiní lidé na základě jednoho znaku, takže vznikne iluze o jejich osobnostii. Často dojde k omylu a vše se vnímá jinak.
Dotyčný zpravidla po určité době odhalí svou pravou tvář – začne manipulovat, zneužívá důvěru atd. Důvody lze jen tušit – třeba jen pouhá závist., která se stane jakousi „epidemií“,. Dokazuje, , že závistivec je nespokojený se svou rolí.
O tom, že nezáleží jen na vzhledu, svědčí i to, že i člověk, s nímž se seznámíte písemně, nikdy se s ním možná osobně nesetkáte, je vám sympatický, důvěruhodný, má podobné názory jako vy, podpoří vás, je čestný, působí na vás, jako byste se znali hodně dlouho atd.
Sympatie spojená s důvěrou je dar, který narůstá postupně a pomalu. Důvěra je projevem lidské duše. Přitahují se zpravidla lidé podobného ražení … není na světě člověk ten, aby se zalíbil lidem všem …
Proto se domnívám, že nezáleží na tom, co řeba rty či nos napoví. Jak jsem již zmínila, napoví naše duše … Každý jsme jedinečný …
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
No hlavně ty s tou kačeří hubou, to se ve mě probouzí záchvat smíchu:-DDD
Lidi hodnotím podle toho, jak mi s nimi je, nezáleží mi na tom, jak vypadají, co o nich říkají ostatní atd. Asi jsem divná, ale většinou mám v oblibě ty lidi, které ostatní v oblibě nemají.
0 Nominace Nahlásit |
někdy jo ..kdo má rtěnku, není chlap.
carpediem tak ty seš ženská jo? Což je divný, protože s tebou
souhlasím
0 Nominace Nahlásit |
Souhlasím s Annas.
Z fyziognomie lze na základě dlouhodobé zkušenosti
něco usoudit, ale pouze v případě, že jde „o originál“.
„Kačeří rty“ nevypovídají o charkteru,
ale spíše o IQ dotyčných …
Doplňuji:
Nehodnotím podle rtů
ani podle vzhledu celkově.
Upravil/a: ivzez
0 Nominace Nahlásit |
Vypracovávej posudky na základě poslané fotografie za 499 a máš špičkovou práci na internetu z domova.
0
před 3643 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |