já vám prozradím malý trik než dáte štrůdl do trouby pokropte ho studenou vodou krádně naběhne a bude nadýchaný
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý den,
základem je rozhodně dobré těsto!!!
Pokud koupíte takové to hluboce zamražené, nebo některá levnější listová těsta nikdy krásné struktury a vyběhnutí nedocílíte.
Listové těsto je velmi specifické a na domácí výrobu dost složité, ale kvalitní těsta lze i koupt. Rozhodně však chlazené a od kvalitního výrobce. Důležitou složkou je totiž kvalitní tuk a poctivé skládání při výrobě.
Dalším faktorem je styl zabalení. Čím pevněji štrůdl stočíte, tím lépe. Pomůže např. čistá utěrka, na kterou těsto položíme, naplníme a potom pomocí utěrky stáčíme a utahujeme.
No a ve finále nezapomeňte štrůdl dobře potřít (ať už vejcem či olejem) a na pár místech propíchnout vidličou 😉
0
před 5539 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |