Zatím to nikdy nebylo ono. Zatím jsem se k němu nejvíc přiblížil dneska, když jsem hodně nostřil porcovací nůž…
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? briketka10, marci1, Jiří Bohumil, aliendrone před 2216 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Keplere, Keplere… nechceš půjčit felxu? (10000ot/min!!) ;) :D :D
https://clanky.vareni.cz/pravy-hovezi-biftek-jak-na-to/
Já k tomu jen znovu vypíchnu to nejdůležitější – nejlepší je vepřové sádlo (ZDALEKA nejlepší chuť bifteku, kam se hrabou oleje!!!) Nepodceň to pořádné rozpálení sádla a pánve včetně její masy (hliníkovky nic moc – litina je litina). Také to zamření masa je důležité a krájet KOLMO přes vlákna.
To máš z toho chlívaření – pořád jsi duchem někde u ženskejch nestydatejch, pivo, víno a gaučing zanedbáváš – to se pak nediv, že přijde TREST! ;) :D :D
5Kdo udělil odpovědi palec? annas, Drap, briketka10, Kepler, Jiří Bohumil
před 2216 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
Aliendrone-bezva, hned jsem si stáhl.:-)
Základy jsem sice znal, ale podrobnosti a detaily se mi taky hodí.
Teď ještě sehnat kvalitní svíčkovou (a, pokud možno, za přijatelnou
cenu).
Keplere, tak co, dáme si?
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |