Ve věku asi 50 let, kdy úplně opilý, zdrogovaný a nahý vyskočím ze soukromého párty tryskáče ve výšce tak 5000m :3
0 Nominace Nahlásit |
Ono 90procent čechů chce zemřít doma..A asi 97procent zemře v LDNce nebo v domově důchodců..Jsou tu ale i hospice jak domácí tak lůžkoví nebo je taky denní stacionář..Já bych asi chtěla umřít doma nebo na některém z míst které mám ráda..
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10851987275-umirani-v-cesku-zblizka/314281381920326/
0 Nominace Nahlásit |
Questman: tvůj styl se mi líbí :D
Když nad tím tak přemýšlím tak by to mělo být na nějaké pouštní dálnici jaké jsou k vidění v amerických filmech, v kradeném super sportovním voze jet naproti západu slunce a za zadkem mít bandu naštvaných policajtů. Jel bych tak dlouho dokud by nevytáhly střelné zbraně a já neskončil v ohnivé kouli. :)
0
před 3753 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Rychle, bezbolestně, aniž bych si to uvědomoval, bez příznaků a strachu, bez předchozího trápení a bezmocnosti někde v LDNce. Jenže jen málokomu se to podaří. Příroda, nebo chcete-li pámbú, se v tom sadisticky vyžívají. Mají tendenci Vás buď nechat pomalu chcípat v nesoběstačnosti, v bolesti a výkalech, buď Vás nechají prchat před vlky, abyste si užila jejich zuby, jimiž Vás pak za živa roztrhají nebo Vás zasypou sutí při zemetřesení nebo při tsunami a nechají udusit napůl rozmačkanou. A lidi si k tomu ještě přidají všelijaké cely smrti a šibenice, kříže a hranice a … sakra, ženská, to se nemůžete zeptat na něco veselejšího …? ;-(
0
před 3753 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jednou v životě jsem zažil bezvědomí, když jsem se složil v čekárně po rozbíjení ledvinového kamene. Pak jsem si říkal, že takhle bych chtěl umřít. :)
0
před 3753 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Doma v měkkých vypraných peřinách. Usnout a už se neprobudit.
0
před 3753 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Rozmačkán, roztrhán a spálen v průběhu velkého křachu. Vzhledem
k tomu, že předpokládané stáří vesmíru je cca 14mld let a stále nic
nenasvědčuje tomu, že by se měl začít smršťovat, nepředpokládám, že
by toto mohlo nastat dříve než za dalších 20mld let.
😉
0
před 3752 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pro Questmana: ponechám stranou detaily Vašeho skoku a zeptám se rovnou: Proč u všech všudy tak mladý???? 🙂
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |