Mám kamarádku, která se seznámila s mladým mužem. Vše se zdá být v pohodě, ale odrazuje ji jeho zvláštní chování. Znají se asi tři týdny a on jí napíše asi 50× denně, že ji miluje, je až hysterický. Začal ji trochu dost omezovat v určitých věcech, od banalit typu vlasy až po vážnější věci, že chce, aby se k němu bezpodmínečně nastěhovala. Dává ji ultimáta, že má nechat práce a jít za ním bydlet asi 250 km do jiného města apod. Dost to hrotí a omlouvá to tím, že ji strašně miluje. Prosím máte někdo nějaké vysvětlení spíš z psychologického hlediska. O co by se mohlo jednat? Je samozřejmé že se kamarádka bojí, prosí mě o radu a dost se stáhla.
On 23 svobodný bezdětný
ona 27 svobodná bezdětná
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? iceT, peterd108, marci1 před 3049 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Řekla bych, že se jedná o manipulanta. Chce partnerku řídit, velet jí, přikazovat co má nebo nemá dělat. Prostě jí manipuluje. Doporučuji co nejrychleji s takovýmto člověkem přeřušit komunikaci a započatý vztah ukončit. ☹
0 Nominace Nahlásit |
Psycholog bohužel nejsem, ale instinkt by mi velel: pozor! Není to normální chování, zvlášť po třítýdenní známosti. Zavčasu bych z toho nějak elegantně vycouval.
0 Nominace Nahlásit |
Ten chlapec se zřejmě velmi bojí, že o novou lásku přijde, a proto dělá tyhlety psí kusy. Je to jedinec ještě velice nezralý a pro holku před třicítkou moc moc mladý. Kamarádčiny obavy jsou na místě, ať ho urychleně pustí k vodě.
0 Nominace Nahlásit |
Nic bych nezkoumal a okamžitě dal od toho ruce pryč. Všechny tato omezení se budou stupňovat a narůstat. Po tak krátkém čase , s takovým projevem, neni co řešit a rychle pryč.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?redy Nahlásit |
50× denně. To je žárlivec jako prase. Kdo ji nutí s ním být ? Myslím si že jenom ona sama.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |