ta chuť je taková „nijaká“, velmi málo výrazná. Záleží tedy na způsobu úpravy a případném okořenění
5Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, iceT, brillant, Damiana, anonym
před 4390 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
sám patizon je bez chuti něco jako cuketa, ale různým kořením získá chuť a lze z něj uvařit dobrůtky
0 Nominace Nahlásit |
Když se nám na kompostě jednou přemnožily patizony Máma je dávala do mletého masa dusila jako houby. Do lasaní. smažené v trojobaluJako jednu složku do fleků. Samy o sobě jako lilek výraznou chuť nemají musí se dokořenit Cibule česnek pepř, grilovací koření paprika. Přeji dobrou chuť
0
před 4389 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |