A nemá to být žádné Exclusive jídlo. Je to venku v přírodě na vlastně stavěném ohništi a držáku na kotlík. PS: Klidně to nemusí být jen v kotlíku, stačí jídlo co nasytí a dá se bez problému uvařit v přírodě. Děkuji asdasd
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? suaeda, briketka10, lukyLuky před 4571 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Záleží na vlastnostech ohniště a vybavení.
V přírodě se pak dá vařit, smažit, dusit i péct.
Dělali jsme to nejrychlejší, polévky. Rovněž všemožné guláše, pekli
v popelu (v listí nebo alobalu), opékali nad ohněm.. Suroviny to byly
nejrůznější od hub, konzerv, ryb, zejména ze zásob a místních zdrojů
😁.
Podívej se pro inspiraci na net, vaříme v přírodě.
4Kdo udělil odpovědi palec? suaeda, beer, anonym, briketka10
před 4571 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
napíchat na klacky špízy z buřtů a cibule k tomu obyčejnou
očesnekovanou topinku a pivko :)
dobrou chuť..
0 Nominace Nahlásit |
Jakoukoliv jinou polévku ( česnečku, zelňačku…) . My jsme na ohni pekli maso nebo buřty se zeleninou v alobalu ( nakrájené buřty s nakrájenými paprikamia cibulí zabalit do alobalu a péct nad žhavými uhlíky). Mňam , byla to dobrota.
2Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, briketka10
před 4571 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V kotli se dá uvařit leccos: klasický guláš prakticky z čehokoliv,
koleno, ovar, halušky, kaše (krupičná, vločková,pohanková) , zelňačka,
segedínský guláš, lečo, míchaná vejce. Chce to trochu zapojit
fantazii.
Já přes léto měla nejraději takovou všehochuť zeleniny. Podle toho, co
bylo na zahradě (kořenová
zelenina,cibule,česnek,hrášek,cuketa,patizony,rajčata,papriky) se to
všechno podusilo, přidal se nějaký kousek uzeniny, ale šlo to i bez ní.
Jako příloha rýže, brambory nebo jenom chleba. Dobře dochucené to chutnalo
pokaždé jinak a bylo to lehké a báječné jídlo.
0 Nominace Nahlásit |
My jsme s oblibou dělali rizoto a špagety. Nebo brambory a opečený
lanšmítek či vuřtík a zeleninový salát.
Ale zvládli jsme i langoše 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Klasickou čínu. My tady v Evropě šílíme jak vařit čínu, ale ve své
podstatě její základ je v tom, že se vaří v jednom či dvou kotlících
a vše připravuje zpravidla „jedním nožem“.
Vše se připravuje proto rychle, aby se ušetřilo dřevo či jiný otop, a
protože je to země bohatá na různá koření, taková kuchyň má
i chuť.
0
před 4570 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |