Ahoj všichni. Vezmu to zkráceně. Nemůžu se přinutit vypít aspoň ty 2 litry denně. Prostě vůbec nemám žízeň a tak si na nějaké to pití vůbec nevzpomenu … no přiznám se že mi to na druhý den opravdu dobře nedělá a že jestli s tím něco neudělám hned teď tak za chvíli budu nemocná. Tak se na vác obracím s prosbou: Jak mám dodržovat pitný režim?
Zajímavá 0 před 3968 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
pij ,i když nemáš žízeň
žízeň je varovný signál, že máš málo vody, nemělo by se pít, až
když má člověk žízeň
0 Nominace Nahlásit |
Pitný režim je opravdu důležitý. Pít musíme, i když nemáme žízeň. Zkus jíst více polévky, zeleninu a ovoce, které obsahuje více vody a hlavně nepij slazené nápoje. Vař si čaje, které máš ráda. Nejvhodnější je pít čistou vodu.
0
před 3968 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mně pomáhá nachystat si pití ráno do džbánu a snažit se ho dopoledne
vypít. Odpoledne zopakuji a je to vyřešeno.
Minulý týden mi přišel ještě návod na správné pití v průběhu dne.
Je to na sklenice: ráno před snídaní vypít dvě sklenice vody a
v průběhu dne půl hodiny před každým jídlem jednu sklenici. Poslední
sklenici si dát večer, tak hodinu před spaním. Jeden den jsem vyzkoušela a
kupodivu se to celkem dá zvládnout.
0
před 3968 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dělám to tak, že si dám na tři místa doma sklenici vody, dávám do toho trochu citronu, samotná se mi pije těžko, a prostě když projdu, tak si drtek cvaknu, taky bych se nedonutila jinak. Třeba v nejparnějším létě se hrozně potím, když jsem na zahrádce a vím, že prostě pít musím, i když pocit žízně nemám, když se ten pocit dostaví, už je pozdě, nemáš ho cítit vůbec. Nepiju nic slazeného, ani s bublinkama.
0
před 3968 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já také nemám žízeň ale pomáhá mi nachystat si ráno pití: čaj, vodu s citronem… a vzít si ji s sebou do práce nebo školy a mít ji pořád před očima a nosit u sebe. Kdyby to nepomáhalo tak si řekni že to má být do oběda vypité… a druhá lahev do večera.:)
0
před 3922 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2005 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1191 | |
hanulka11 | 1028 | |