Tyhle obojky proti blechám se používají jen když pejsek blechy má, nebo aby je nedostal? Je lepší jej pejskovi kupovat nebo ne? Lidé, i ti kteří mají pejska s PP tak je nepoužívají a blechy nemají. Je to tím že se o něj dobře starají a obojek nepotřebují, nebo se ten obojek prostě dává jen když už pes blechy má? Nevím jestli jsem to jasně vysvětlila a pochopili jste to, ale líp mi to nešlo.Díky
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4687 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zkuste si projít odpovědi
http://www.odpovedi.cz/otazky/prosim-existuje-neco-vazne-ucinneho-proti-blecham-frontline-znam
0 Nominace Nahlásit |
Obojek chrání Vašeho psa před napadením klíšťaty a blechami. Účinná látka na bázi pudru vyláká blechy a vši z úkrytu a paraziti jsou vystaveni insekticidu. Tato látka je neustále vylučována obojkem a pomocí kožního tuku je rozšířena po celém těle psa. Blechy a klíšťata, které se zkusí na psovi uhnízdit, jsou tak okamžitě usmrceny. Antiparazitický obojek účinkuje cca. 5 měsíců proti blechám a cca. 10 týdnů proti klíšťatům.
Zdroj: http://www.zoohit.cz/shop/psi/pece_strojky/antiparazitni_pripravky/224081#more
0 Nominace Nahlásit |
Pokud pes už blechy má, obojek je vám na nic, pak se pes musí
vykoupat.
Používá se, aby pes blechy nedostal. Obojek se nastartuje trhnutí a po
připnutí se látka, kterou v sobě obsahuje, „rozprostře“ po celém
těle, takže na něj blechy nejdou.
Určitě bych ho koupila, vyjde levněji než pozdější odblešování pomocí
různých šamponů nebo psích salonů.
Pes s PP nepotřebuje? Nesmysl, je to pes jako každý jiný, akorát má na
nějakém papíře (na tom PP) potvrzené předky a zdravotní stav…
Takže pokud psa máte, obojek bych koupila a podle návodu nastartovala. Pokud váš pes už blechy má, fakt je vám obojek na nic.
…samozřejmě, že tento obojek je proti všem parazitům.
0
před 4687 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Moje vždy zdravá hovawartka,když jsem jí dala obojek proti blechám, začala mít na některých místech boláky a trvalo docela dlouho,než ji pan doktor vyléčil.Takže bych jí ho už nikdy nedala.A ted je zase naprosto zdravá a žádné problémy se srstí nemá.
0
před 4680 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
S tím jsme neměli nikdy dobrou zkušenost. Spíš tablety nám zabraly… No, máte tip na tablety? Co se vám osvědčilo?