Odpoveď byla označena jako užitečná
Jiriku, myslim, ze by ses mel ve vlastnim zajmu vyhybat politickym
debatam!!
Radeji se divej na Harryho Pottera!
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?jirka F Nahlásit |
Že lezl do ledové vody, neznamená, že je dobrý člověk. A návštěvy přijímá jak dobrý člověk, tak i šmejd.
0 Nominace Nahlásit |
Když vlezu do ledové vody a přijede za mnou Myloš Virosa, tak budu dobrý člověk? 🤦♀️ Tys byl s Putinem na pívo, nebo na kafíčko, „už se to, prosimtě, říká, tak už se to, prosimtě, ví!“, že teďka, prosimtě, víš, že z Putina je Dr.Evil (předpokládám, Harryho Pottera jsem nečetl ani neviděl – zkoušel jsem to, vydržel jsem to deset minut, strašná sračka!)?
Já ani netuším, jaký Vladimir Vladimirovich Putin je. Když ho srovnám s Mylošem Virosou, je mi sympatičtější, ale to nic neznamená. Myloš Virosa mi nebyl sympatický ani v době, kdy nepil 3l becherova nápoje za den, nikdy, ani když pracoval na prognostickém ústavu. Navíc, Myloš Virosa je narcista jak poleno, u Putina nevím.
Jestli si děláš úsudek o člověku na základě mediální propagandy (takové nebo takové), prosím, je to Tvá věc. Ale, laskavě, netvrď, jaký Putin je. Protože o něm víš kulový hovno! 🤦♀️
0 Nominace Nahlásit |
Hele Jura zápasil s medvědem hraje hokej, jezdí na koni, vynikající střelec střílí jako kovboj od pasu, rovněž má černý pás z juda. Podle mého odhadu se trochu drží zpátky jsou tam daleko větší divoši kteří jsou schopni rozpoutat světovou katastrofu.
Koho přemýšlení neobtěžuje, zde je jiný pohled na „válku“.
https://odysee.com/@ZuzanaRoln%C3%A0DallaRicca:7/Ukrajina-2023---rok-l%C5%BE%C3%AD_versione-Odysee:5?fbclid=IwAR1Rj9Ny9ncQC9zZGZA8zW4i1oYJfYara1Z38gFOyhSLUSiO_wnli83uOLQ
Ametyst: co to sledujete za sračky? https://manipulatori.cz/video-ve-kterem-vystupuje-massimo-mazzucco-je-plne-bludu/
Pepa25: Psala jsem snad jasně- koho přemýšlení neobtěžuje. Tupě věřit předžvýkaným a zcenzurovaným zprávám umí kdekdo, a Pepům to jistě vyhovuje- vše mají vyřešeno, vše je jasné, nemusí myslet, jen věřit.
A když Ti ukážou v televisi, jak Tvůj fotr pígluje tučňáka, tak budeš věřit, že Tvůj fotr pígloval tučňáka? Říká Ti něco fotomontáž? Nebo dvojníci? Kamera umí „zázraky“!
Jak v mateřský školce, vážně! 🤦♀️
A Stalina jsi taky soudil, vole? Se svým yntegrovaným rozhledem? Nebo Hitlera? 🙄🤦♀️ Sis o nich přečetl v Rádci pannám a dívkám a máš jasno? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Jirko, když slyšíš jen jednostranné zprávy, kde Zelenský ví, co Putin udělá, nemůžeš tomu přece věřit! Agresivní je NATO a Američané, rozsévající války po celém světě. Putin je má už na vlastním prahu.
Drap | 8206 | |
led | 4067 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |