jirka F

Jak je možné že zjentek byl dříve skvělý uživatel, ale teď často podlehne blouznění?

Nechápu je nějaký divný poslední dobou.Čím to je?

Zajímavá 0 před 411 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
aliendrone

Změna je život. Mohl bych se odvolat, že se toho ZASE TAK MOC NEZMĚNILO https://www.od­povedi.cz/otaz­ky/priserne-me-rajcuje-emma-stone-ve-snimku-souboj-pohlavi-a-neustava-to-ani-po-letech-co-s-tim 😉 , ale uvaž, že

1. klimatické změny na Prajzské MAJÍ své dopady 😉
  2. více či méně periodickým změnám podléhá každý
  3. elkon mu také neporadí nic lepšího, než aby si našel ženskou (jako kdyby dělal něco jiného) 🙂
  4. MOŽNÁ dospěl k poznání, že VŠECHNY baby mít NEMŮŽE 😁
  5. atd., je toho prostě MOC (hack placených kanálů pro dospělé mu přestal fungovat, bagrem překopnuté potrubí pivovovdu do jeho hradiště také nepotěší a krach (potažmo uzavření) nedalekého nevěstince se rozhodně na jeho duševní stabilitě také podepsal…)

Já jsem naopak nostalgicky potěšen z jeho otázky (viz odkaz výše), protože evokuje dobu, kdy sice věci/události/li­dé/všechno již BYLO NENORMÁLNÍ, nicméně ANI ZDALEKA TOLIK, jako dnes! 🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
elkon

THC je svinstvo. O jiných ani nemluvě.

0 Nominace Nahlásit

Rokio

Podle mě je na tom uživatel zjentek pořád o mnohem lépe než já.

V porovnání s ním jsem král pitomců.

0 Nominace Nahlásit

led

Aj keď je zjentek mladší než minulé storočie, predsa len… vek ohýba aj stromy, čo sa prejavuje nielen u zjentka, ale sebakriticky priznávam, aj u nás z minulého tisícročia. 😛

0 Nominace Nahlásit

Pepa25

Jsem na tomto serveru jen pár let, takže nic takové naznačené nepamatuju. Ale, že se to zhoršuje a bude to horší a horší je bohužel velmi pravděpodobné. V okolí je SPOUSTA před pár lety rozumných lidí, se kterými se dnes nedá mluvit a nedají se poslouchat. A to včetně veřejně činných (i když dnes už naštěstí spíše důchodců). Z těch známých: Klaus, Neff, Nohavica …

0 Nominace Nahlásit

cappuccino

Jde proste s dobou;-)

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Jirko možná sis jen nedal kakao, anebo nemáš tu správnou značku. Tak jasně, piju jen holandské, namítneš, to, s tou paní v oválku. jenže bacha- není kakao jako kakao a někdy kakao není kakao, I KDYŽ je holandské, to, s tou paní v oválku. Stačí nakoupit v řetězci a seš vedle jak ta jedle.

Takže si uvař POŘÁDNÝ kakajo a živoit ti přijde zase harmonický, problémy se ti rozplynou jako pára nad hrnkem 💁‍♂️

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
zjentek

Pepik Pětadváců, za půl roku tomu bude 10 let, co ses tady přihlásil. Víme? (; Máš vůbec nějakej pojem o čase, nebo je to jen veličina a smolíš naň, však to nějak už uteče?

Nový příspěvek