Změna je život. Mohl bych se odvolat, že se toho ZASE TAK MOC NEZMĚNILO https://www.odpovedi.cz/otazky/priserne-me-rajcuje-emma-stone-ve-snimku-souboj-pohlavi-a-neustava-to-ani-po-letech-co-s-tim 😉 , ale uvaž, že
Já jsem naopak nostalgicky potěšen z jeho otázky (viz odkaz výše), protože evokuje dobu, kdy sice věci/události/lidé/všechno již BYLO NENORMÁLNÍ, nicméně ANI ZDALEKA TOLIK, jako dnes! 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Podle mě je na tom uživatel zjentek pořád o mnohem lépe než já.
V porovnání s ním jsem král pitomců.
0 Nominace Nahlásit |
Aj keď je zjentek mladší než minulé storočie, predsa len… vek ohýba aj stromy, čo sa prejavuje nielen u zjentka, ale sebakriticky priznávam, aj u nás z minulého tisícročia. 😛
0 Nominace Nahlásit |
Jsem na tomto serveru jen pár let, takže nic takové naznačené nepamatuju. Ale, že se to zhoršuje a bude to horší a horší je bohužel velmi pravděpodobné. V okolí je SPOUSTA před pár lety rozumných lidí, se kterými se dnes nedá mluvit a nedají se poslouchat. A to včetně veřejně činných (i když dnes už naštěstí spíše důchodců). Z těch známých: Klaus, Neff, Nohavica …
0 Nominace Nahlásit |
Jirko možná sis jen nedal kakao, anebo nemáš tu správnou značku. Tak jasně, piju jen holandské, namítneš, to, s tou paní v oválku. jenže bacha- není kakao jako kakao a někdy kakao není kakao, I KDYŽ je holandské, to, s tou paní v oválku. Stačí nakoupit v řetězci a seš vedle jak ta jedle.
Takže si uvař POŘÁDNÝ kakajo a živoit ti přijde zase harmonický, problémy se ti rozplynou jako pára nad hrnkem 💁♂️
0 Nominace Nahlásit |
Pepik Pětadváců, za půl roku tomu bude 10 let, co ses tady přihlásil. Víme? (; Máš vůbec nějakej pojem o čase, nebo je to jen veličina a smolíš naň, však to nějak už uteče?
Drap | 8209 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |