To bývá problém, hlavně když se často střídají směny. Normálně si ten den rozložte, prostě když vstanete, třeba ve tři odpoledne, tak se chovejte jako by bylo ráno a dejte si snídani, dále pokračujte s obědem i večeří.
0 Nominace Nahlásit |
Každému to vyhovuje jinak je třeba si to vyzkoušet. Mně osobně se velmi
osvědčilo : větší svačina či teplé jídlo v době 0.00– 1.00 a
menší svačinka kolem 4.00.
Co jíst ? pokud máte možnost přihřátí či dodělání, tak preferuji
domácí teplou stravu. Jinak podle možností.
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem jedl jakoby od začátku.Když jsem přijel z noční, okolo sedmé jsem šel spát.Okolo jedné či dvou odpoledne jsem bstával, takže snídaně, večer pře dvacátou oběd (teda teplá večeře, jako oběd) a v noci od půl druhé do dvou jsme měli přestávku, takže jako večeři (chleba s něčím).Také jsme měli možnost si kupovat zmrazená jídla, tak někteří chlapi jedli tato jídla ohřátá v mikrovlnce.
0 Nominace Nahlásit |
jestli máte možnost ohřevu v MW
troubě, tak si noste s sebou v misce
jídlo a to si ohřejte, nebo jen nějaký
lehký zeleninový salát s pečivem..
každý má rád něco jiného..
můj synovec chodí taky na noční
a jí různé ty bagety z automatu to
není moc zdravé..
můžeme mu toto říkat s jeho mamkou
pořád a neposlechne..
0 Nominace Nahlásit |
To má každý nastavený jinak. Znám lidi kteří na noční v životě nejedli a naopak jiný co to do sebe prali pod tlakem. Já dělal 35let na hutích v 4četém neboli nepřetržitém provozu a jedl jsem podle toho, jak se mi chtělo. Když byl hlad, tak sem jedl a když nebyl, tak ne. Kolik? No tolik, abych ho hajzla zahnal. Kdy? Když to na mě příšlo (tím myslím hlad). Já naštěstí dělal v provozu kde nebyla daná doba na sváču. Takže podle chuti. Co? Buď z domova anebo jestli je možnost závodního stravování. Co je libo!
0 Nominace Nahlásit |
Za 2 hodiny půjdu na noční, předtím sním něco malého, abych neměla hlad sotva přijdu do práce. Kolem 20 hod. sním rohlík s něčím, o půlnoci přestávka – větší svačina, tu si nosím z domova, i když mám možnost objednat si chlazený oběd, jenomže kdybych snědla takovou porci, byla bych nepoužitelná. Asi ve 3 hodiny si dám buchtu nebo banán a pod. V 6 hodin – to už budu doma, si dám chleba s medem a čaj a v 7 hodin usnu. Kdybych se před spaním nenajedla, budu u v 8 hod. vzhůru, takto vydržím spát asi do 11 hod. Po probuzení si dám kafe s mlíkem a 2 cigára, asi za 2 hodiny potom teplý oběd. A tak stále dokola. Takhle mi to vyhovuje, přece se nebudu v noci trápit hladem, když už musím pracovat.
2Kdo udělil odpovědi palec? Jikra, briketka10
před 3943 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jez, pij i v noci pravidělně, tedy s max. přestávkou 3 hodiny.
Rozhodně si nedávej o půlnoci „oběd“ typu knedloxzelo :), jedno
z jídel ať je vydatnější, jinak obvyklé svačiny á 2–3 hodiny.
Pokud je možné ohřát si jídlo, je to veselejší a pestřejší (ovšem ne
v mikrovlnce, ta do „zdravé“ kuchyně nepatří!)
A žádný pravidelný fasfood ve dne ani v noci :)
0
před 3943 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |