Jednou provždy mu říct ne a být důrazná a vytrvalá,půjde to možná pomalu,ale půjde to.Jako náhražku ze začátku mu dejte do postýlky vlažný čaj do lahvičky z jupíka apod…
Zdroj: vlastní zkušenost
0 Nominace Nahlásit |
Je už dost velký, abyste při večeři řekla nyní se všichni pěkně napapáme a pak se jde spát a papá se až ráno . V noci se nic nejí .Párkrát se za noc možná ještě vzbudí, ale přestane to , chce to trpělivost.Možná si i pobrečí, ale nedávajte mu nic . Je ale potřeba ,aby se při večeři neodbyl nějakou sladkostí.
0 Nominace Nahlásit |
Uf, to Vám nezávidím. Mám taky dvouleté dítě, holčičku, spí mi od 8 měsíců celou noc. Sama. Jinak kamarádka to dělala tak, že k dítěti vstával týden otec, vždy ho jen pochoval, pohladil, případně dal napít čaje. Pak už to samé dělala i ona, dítě zapomnělo, že se z mamky dá i v noci něco vyžebrat 🙂 a posléze spalo celou noc. Bylo cca roční.
Na naši malou, která na podzim nechtěla jít do hajan, platilo, když jsme
ji vzali do náruče a ukázali jí, že venku už je tma. „Lidičky už
spinkají,“ říkala jsem jí. A ona doteď koukne z okna, řekne:
„Lidičky pinkají, taky pinkat.“ a jde. Když se někdy vzbudí v noci
(spíš ji budím já, aby se šla vyčůrat), sama si pak tohle
„zaklínadlo“ zopakuje a zaleze zas do kanafasu.
S dvouletým dítětem je to už hodně o domluvě.
0 Nominace Nahlásit |
Taky jsem to zažila. Syn se budil každou noc jednou až dvakrát a vyžadoval mlíko. Dokud jsem nevstala a nedala mu jej, neusnul. Myslela jsem, že se už nikdy nevyspím. A pak jednoho dne (byly mu 2 roky a 4 měsíce) se v noci nevzbudil a spal celou noc.Od té doby už nikdy v noci mlíko nechtěl. Chce to čas, každé dítě je jiné a co platí pro jednoho, nemusí platit pro jiného. přeji hodně trpělivosti.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4676 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
pomáhá když mu před spaní dáte dětský (ale silný) čaj na spaní ,naše malá se po něm už nikdy neprobudila …nám pomohl tento-http://www.lekarna.cz/megafyt-detsky-caj-pro-klidny-spanek-20×2g-prebal/
0
před 4682 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, tak když tu pročítám odpovědi maminek, tak si říkám, že nejlépe na tom byla moje vnoučátka, Obě se kojily do 2,5 roku a i když se dcera moc nevyspala, ráda jim tuhle dobrůtku poskytla. Také dodnes (9 a 4 r) neměly antibiotika a nejsou nijak nemocné. Ale každá maminka asi kojit nemůže. Buď má děťátko opravdu hlad, žízeň – dbala bych na kvalitní večeři. Tak to jen jeden poznatek babičky
0
před 4682 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |