A pokud nemáte otvírák na konzervy, tak s pomocí nože se špičkou a
kladiva vytvořte na dvou protilehlých stranách dostatečně velký otvor.
Doplňuji:
Můžete i kladivem do nože mlátit aby se otvor zvětšil, ale tím pádem
asi zničíte nůž. Ačkoliv v teleshopingu prodávají nože, které
přeříznou snad i ocel. Prosím ale brát s dostatečnou rezervou.
Upravil/a: anonym
7Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, iceT, Medulka, anonym, bolak, Sůwa, briketka10
před 4436 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jj, dva otvory proti sobě, aby mohlo dejchat a pak saj a saj… až
dodna
Doplňuji:
Ale stejně doporučuju ten otvírák, protože na dně je usazený to
nejlepší a je potřeba to vydlábnout lžičkou, protože je to tak hustý,
že to až k dírce nedoteče…
A nejlepší s piškotem! :))
Upravil/a: bolak
6Kdo udělil odpovědi palec? iceT, barnajka, Sůwa, briketka10, anonym, anonym
před 4436 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
otvírákem?
5Kdo udělil odpovědi palec? Děda Louda, bolak, Damiana, briketka10, anonym
před 4436 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Za mých trampských let existoval takový skládací otvírák na konzervy, který měl jednak ostrý zahnutý nožík na otevření jakékoli, tedy i oválné konzervy, ale i takový „zobáček“ na vytvoření otvoru. Pro konzervy s tekutinou stačilo proti sobgě udělat dva otvory velmi jednoduše. Já bych řekla, že se snad i někde musí prodávat.
4Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, iceT, briketka10, anonym
před 4436 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |