Ahoj, mám recept na krém: „Vaříme jednu plechovku Salka 2 hodiny a necháme do druhého dne vychladit. Vyšleháme 250 g másla, přidáme Salko a podle chuti rum.“ Nepíšou tam ale, kdy se ta plechovka má otevřít, jestli před nebo po uvaření. Vypadá to že až po, ale nerada bych aby mi to explodovalo:-) Děkuji.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? elektrikář, tom004, dědapetr před 4989 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Dcera mě řekla nechat zavřený,že se to trochu vyduje a jak to bude
chládnout tak se to vrátí.
Doplňuji:
V obchodě ALBERT to salko prodávají jako karemel hotový.Tak že už ho
nemusíte vařit.
Upravil/a: dědapetr
0 Nominace Nahlásit |
otvírat až po… :) uvařené salko je nejjednodušší způsob výroby karamelu – mňam
0 Nominace Nahlásit |
Po uvaření a zchlazení jinak jej budete mít na stropě a moc si ze spálenými ručičkami nepochutnáte.
0 Nominace Nahlásit |
dnes se už koupí karamelizované salko. nemusíš se s tím vařit a chuť je stejná
http://www.rodina.cz/nazor15049759.htm
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 4989 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |