Avatar uživatele
Danča84

Mám salko otevřít před nebo až po uvaření?

Ahoj, mám recept na krém: „Vaříme jednu plechovku Salka 2 hodiny a necháme do druhého dne vychladit. Vyšleháme 250 g másla, přidáme Salko a podle chuti rum.“ Nepíšou tam ale, kdy se ta plechovka má otevřít, jestli před nebo po uvaření. Vypadá to že až po, ale nerada bych aby mi to explodovalo:-) Děkuji.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? elektrikář, tom004, dědapetr před 4958 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
tom004

Po uvaření a vychlazení. A krém je dobrota.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dědapetr

Dcera mě řekla nechat zavřený,že se to trochu vyduje a jak to bude chládnout tak se to vrátí.
Doplňuji:
V obchodě ALBERT to salko prodávají jako karemel hotový.Tak že už ho nemusíte vařit.

Upravil/a: dědapetr

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
pokazdejinak

otvírat až po… :) uvařené salko je nejjednodušší způsob výroby karamelu – mňam

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Po uvaření a zchlazení jinak jej budete mít na stropě a moc si ze spálenými ručičkami nepochutnáte.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

dnes se už koupí karamelizované salko. nemusíš se s tím vařit a chuť je stejná

http://www.ro­dina.cz/nazor15049759­.htm

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek