Je to pejsek,7 měsíců,máme ho doma 4měs. A stále čurá, kde ho napadne,občas také na přichystané noviny.Vždy ho za to pochválím,ale on se v tom radostí vyválí,co s ním?Trestat ho,když se vyčurá mimo noviny?Dík za radu
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, iceT před 5079 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já mám Jorkšírku a také jsem jí učila čůrat doma.Výsledek bohužel žádný.Naučila jsem jí dělat potřebu venku a doma to prostě teď neudělá.Myslím si že na 7měs. je už pozdě ji to učit.Prý je to nejlepší od 6 neďěl.Bohužel jsem jí koupila na 4měs.a to už bylo pozdě.Hlavně ať vám čůrá aspoň venku.Držim palce.
0 Nominace Nahlásit |
Říká se, že se má štěněti do toho vyčuraného omáčet čumák a že to přestane dělat. Ale to platí u štěněte. V tomto věku je už asi pozdě, ale můžete to ještě vyzkoušet, třeba to pomůže a odnaučí se to.
0 Nominace Nahlásit |
vzdy kdyz se vycurava jinde tak ho honem preneste na to misto kde chcete aby vykonaval potrebu.Kdyz je na tom miste sam od sebe dejte mu dobrutku a pochvalte ho.
0 Nominace Nahlásit |
Nechápu proč chcete aby vám pes čural doma ???!!!
To už fakt není normální, není to kočka, navíc york je teriér a ne
čivava. Potřebuje běhat!!!!
Občas nechápů proč si někteří lide vůbec psi pořizují :(
0 Nominace Nahlásit |
Mám 4 měsíční štěně kokra a pořídila jsem mu psí toaletu, aby mi nenadělal po celém bytě. Je to nízká plastiková vanička, kam se dávají takové papíry (něco jako plíny) a na to dávám lákadlo- kapičky pro psy, které je na to místo navede. Poptejte se ve zverimexu.
0 Nominace Nahlásit |
Pejsek by měl čurat venku, protože má potřebu tzv. značkování. Pracovní dobu – běžnou – vydrží. Pokud máte prac. dobu delší, tak na igelit dát noviny, na ně plínku na které jsou stopy po jeho čurání a hned bude vědět kam má jít a naučí se to. Ale fakt je nejlepší s ním jít ven. Jorkšír potřebuje moc a moc běhat. Není to vyložený gaučák.