Odpoveď byla označena jako užitečná
Jen tak odhadem (nevím, jaký recept mas na mysli)
_____
Podával bych s rýží…
😉
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?marci1 Nahlásit |
plecko z koho? vepřové, hovězí, skopové, divočina.
předpokládám, že vepřové. i když je to maso použitelné na pečení,
tak je dost suché a raději ho používám k dušení. raději si upeču
vepř.koleno, nebo krkovici a úplně nejlépe bůček
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |