Již rok nejím sladké – jen občas si dám víceprocentní hořkou čokoládu – jinak se nepřejídám, zhubla jsem. Chce jíst málo, ale častěji, mí pevnou vůli…
Nejsem diabetik …
0 Nominace Nahlásit |
Především pohyb a vyloučit živočišné tuky a cukry.Jíst pravidelně v menších porcích a nižší kalorickou hodnotou.
0 Nominace Nahlásit |
Energetická bilance musí být vyrovnaná.
Jíst jenom tolik kolik tělo spálí a je jedno co a v jaké formě potravu
přijímáte. Takže počítat a vážit se. Pokud přibíráte musíte na
něčem ubrat nebo přidat na pohybu.
Docela jednoduché že !
0 Nominace Nahlásit |
Stručně řečeno, žádné buchty a knedlíky, ale libové maso a zelenina. A samozřejmě pohyb.
0 Nominace Nahlásit |
Tak jsem to tady pracně vypisovala a nakonec se mi to smazalo, tak se pokusím ještě jednou. Tělo potřebuje pravidelnost, takže jíst menší porce vícekrát denně. Tělo si takle zvykne na pravidelný přísun a bude dělat zásoby jen minimálně. Pokuj nejíš pravidelně, tělo nebude vědět, kdy mu zas dáš najíst, tak si začne ty zásoby vytvářet. Takle můžeš jíst v podstatě cokoliv, ale nepřeháněj to s tučnými a sladkými jídly. Není nad pestrou stravu – takže si nedávej každý den jako přílohu brambory, ale střídej to s rýži, čočkou, knedlíkem … atd. můžeš zkusit třeba i „zdravou“ výživu – kuskus apod. Hlavně jez ovoce a zeleninu, libové maso, každý den nějaké to pečivo … Snad jsem alespon trochu pomohla =) Kdyby mě něco napadlo – doplním.
0 Nominace Nahlásit |
Jíst menší porce a často, hlavně nenechat tělo hladovět. O tom, co se má a nemá jíst se snad ani netřeba rozepisovat, je toho lný internet a myslím, že většina lidí to má i v podvědomí. Jen to dodržet! 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Zelenina (různorodá – různých barev), čistá voda nebo čaje (aspoň 2,5l denně), trochu ovoce, celozrnné výrobky, těstoviny/rýže
hlavní je pravidelnost jídel (2–3 hodiny po sobě, menší porce)
pohybu není potřeba tolik, řiká se, že je to u hubnutí 70% strava, 30% pohyb
zkus se nestresovat (nebudeš mít chuť tolik na sladký) a hlavně se nějak zaměstnant (abys nejedla z nudy)
jako doplněk je skvělá guarana, zažene částečně hlad (nebo spíš potlačí chuť k jídlu) a dá ti energii, plus má regenerační účinky…
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |