Avatar uživatele
dedeg

Jak obalit sýr,aby nevytekl,poraďte.

Říká se,dát ho na chvíli do mrazáku.Já ho tam měl dva dny,2× jsem ho obalil,dal na rozpálený olej,ale stejně mírně vytekl.Máte na to někdo nějaký fígl?Díky za rady.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Tom20 před 4672 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Zkuste se podívat do odkazu. Určitě najdete radu.
http://www.od­povedi.cz/vyh­ledat?ie=UTF-8&cx=01759792­7737963345235%3Alv-gxwjxnxe&cof=­FORID%3A11&ci=­&q=aby+s%C3%BDr+­nevytekl&sa=Vyh­ledat

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

Sýr se do mrazáku dává na chvíli už obalený,je dobré a vhodné sýr obalit i dvakrát,ale pokud si chceš ušetřit práci,tak zkus tohle:

http://www.pro­zeny.cz/profi­ly/Mrowiecova@sez­nam-cz/recept/7838-smazeny-syr-na-plech

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanulka11

Musíš koupit 30% sýr jiný ti vyteče ,protože je moc tučný
obalím sýr 2× a pak ho vložím na 1 h do mrazáku a potom hned
smažím a nevyteče mám to vyzkoušeno nejednou.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
terry

V mrazáku jsi ho měl už obalený?
Nesmažil jsi moc dlouho?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Maussy

Já ho vždy několikrát obalím v trojobalu a pak hodně rozpálím pánev (fritovací hrnec) a pak se nerozteče.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
baghira

Kromě uvedených rad dávej hodně oleje. Tak, aby se po vložení do pánve zasmažily i boky, a pak sýr nemá kam utéct. Nebo použij friťák.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek