Říká se,dát ho na chvíli do mrazáku.Já ho tam měl dva dny,2× jsem ho obalil,dal na rozpálený olej,ale stejně mírně vytekl.Máte na to někdo nějaký fígl?Díky za rady.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Tom20 před 4672 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zkuste se podívat do odkazu. Určitě najdete radu.
http://www.odpovedi.cz/vyhledat?ie=UTF-8&cx=017597927737963345235%3Alv-gxwjxnxe&cof=FORID%3A11&ci=&q=aby+s%C3%BDr+nevytekl&sa=Vyhledat
0 Nominace Nahlásit |
Sýr se do mrazáku dává na chvíli už obalený,je dobré a vhodné sýr obalit i dvakrát,ale pokud si chceš ušetřit práci,tak zkus tohle:
http://www.prozeny.cz/profily/Mrowiecova@seznam-cz/recept/7838-smazeny-syr-na-plech
0 Nominace Nahlásit |
Musíš koupit 30% sýr jiný ti vyteče ,protože je moc tučný
obalím sýr 2× a pak ho vložím na 1 h do mrazáku a potom hned
smažím a nevyteče mám to vyzkoušeno nejednou.
0 Nominace Nahlásit |
Já ho vždy několikrát obalím v trojobalu a pak hodně rozpálím pánev (fritovací hrnec) a pak se nerozteče.
0
před 4672 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kromě uvedených rad dávej hodně oleje. Tak, aby se po vložení do pánve zasmažily i boky, a pak sýr nemá kam utéct. Nebo použij friťák.
0
před 4671 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |