Avatar uživatele
Radak

Jak smažíte sýr, aby nevytekl z trojobalu? Děkuji za rady a tipy.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, panenka, annas, Jahoda, GM, bobánek před 5083 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kropitko

Čím rychleji ho osmažíte, tím je menší šance, že vyteče.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanulka11

Já ho 2× obalím a zaručeně nevyteče a na 1/4h ho můžete dát obalený do mrazáku a na 100% nevyteče při smažení, obracejte obracečkou

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Lisbeth

Kupuji jen 30% a po konečném obalení ve strouhance ho znovu namočím do vajíčka a ještě jednou do strouhanky. A hrany někdy ještě jednou. A vložím do rozpáleného oleje, který potom stáhnu na sporo. Nevyteče 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Obalím 2× a strčím na chvíli do mrazáku,docela to funguje.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jahoda

Já přidávám spíš radu – Pokud ho při smažení obracíte, může se stát, že ho něčím propíchnete. Např. něco ostrého. Pak už bohužel… máte po sýru > vytekl.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ReHu

Potvrzuji zde uvedené.
Na chvíli do mrazáku a 2× obalit.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek