Avatar uživatele
zjentek

Jak připravit klobásku, aby měla konzistenci jako ta v kupovaným leču?

Zajímavá 0 před 880 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
GM

Pěkný humus.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
paul1

Jestli je tímto myšleno „Lečo s Moravskou klobásou“, tak to bych také rád věděl. Moc mi to chutnalo.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
da ny

„Swinstwo“, téměř vždy chutná, vyhovuje chuťovým preferencím Čechů. (to ví i cizina, která sem tlačí druhořadé výrobky).
Po takové konzervované klobáse příliš neprahnu.. Naposledy jsem ochutnala z nouze, před 20 lety.
https://www.fer­potravina.cz/ho­tova-jidla/leco-s-moravskou-klobasou-pt-servis-konzervarna-spol-s-r-o
Možná to dělají aditiva, dusitany v uzenině, modifikovaný škrob a želatina. Plus průmyslová konzervace.

ZKUS klobásu opéci a domácí kečo zakonzervovat, jako Hamé. Proležená, změkne, varem, během zavařování.
https://tn.no­va.cz/zpravodaj­stvi/clanek/287298-velky-test-leca-s-klobasou-ktere-je-jako-od-mamy-a-ktere-se-neda-pozrit

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elkon

Musíš mít stejnou klobásu a nechat ji zavařit v leču jako originál.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek