Jestli je tímto myšleno „Lečo s Moravskou klobásou“, tak to bych také rád věděl. Moc mi to chutnalo.
0 Nominace Nahlásit |
„Swinstwo“, téměř vždy chutná, vyhovuje chuťovým preferencím
Čechů. (to ví i cizina, která sem tlačí druhořadé výrobky).
Po takové konzervované klobáse příliš neprahnu.. Naposledy jsem ochutnala
z nouze, před 20 lety.
https://www.ferpotravina.cz/hotova-jidla/leco-s-moravskou-klobasou-pt-servis-konzervarna-spol-s-r-o
Možná to dělají aditiva, dusitany v uzenině, modifikovaný škrob a
želatina. Plus průmyslová konzervace.
ZKUS klobásu opéci a domácí kečo zakonzervovat, jako Hamé. Proležená,
změkne, varem, během zavařování.
https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/287298-velky-test-leca-s-klobasou-ktere-je-jako-od-mamy-a-ktere-se-neda-pozrit
0 Nominace Nahlásit |
Musíš mít stejnou klobásu a nechat ji zavařit v leču jako originál.
0
před 879 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |