A co si celkově myslíte o tomto způsobu kontaktování?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? hanulka11, hanny 2, dědapetr, anonym, Deli před 4869 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Většinou takto: „Nezlobte se, nestojím o žádnou vaši nabídku a navíc zrovna řídím (koupu dítě, nakupuji…), nashledanou.“
Co si o tom myslím? Obtěžuje mne to. Až budu zvažovat nějakou změnu, zajdu si do kamenného obchodu a tam si to dohodnu z očí do očí.
0 Nominace Nahlásit |
Tento druh nabídek odmítám nejen u operátorů.Ovšem nějak se živit musí,tak se zato na ně nezlobím.
0 Nominace Nahlásit |
většinou vyslechnu a slušně vysvětlím, proč nechci (provolám tak
málo, že se mi výhodnější tarif nevyplatí) a díky, nashle. Pokud mě to
aspoň trošku zaujme, požádám o webový stránky, nebudu se rozhodovat
narychlo u telefonu.
Nemám to ráda, stejně jako takové to lovení zákazníků na ulici. Ti mi
přijdou ještě otravnější. Ale holt práce je potřeba…
0 Nominace Nahlásit |
Řeknu, že nemám zájem, nebo že zrovna nemám čas, když už tedy telefonát přijmu. Nerada vyřizuji věci po telefonu, ať už je to s operátorem, doktorkou nebo s kamarádkou, mám z telefonování skoro až fobii, takže když mi volá nějaké neznámé číslo, tak to většinou ani nezvedám.
3Kdo udělil odpovědi palec? barnajka, Georgo2010, Ponytail
před 4869 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Odmítám,akorát když mi volá „můj operátor“ nebo „moje banka“,tak vyslechnu.Včera volal takovej mladej kluk z banky,zrovna se to asi učil,protože byl dost nejistý a trochu se zakoktával,tak mě ho bylo líto,vyslechla jsem ho a odpověděla mu na pár otázek.Ale když mě zavolá někdo voprsklej,kdo na mě vychrlí nějakou nabídku,kterou má naučenou,že to ani nestihnu zaregistrovat a zeptá se "Jste ráda?"a ještě je drzej,tak to si ho vychutnám nebo to rovnou ukončím.
0 Nominace Nahlásit |
ihned odmítám veškeré nabídky…inu oni z toho mají provize-žíví se
tím,
ale nemám to ráda
0 Nominace Nahlásit |
Strucne vyslechnu o co jde, kdyz nemam zajem hovor ukoncim, s tim, ze telefon mam firemni a zmenu tarifu nemohu ovlivnit atd.. jestli mi nabidka trochu zaujme poprosim o prezentaci mailem, nebo www stranky, kde si to muzu nastudovat. Uz 2× jsem takovou nabidku vyuzil a jednu uzivam dodnes (mel jsem od UPC pouze internet a nabizel rozsireni o televizni programy za mesicne 30kc navic¨, do te doby jsem chytal dvb-t). Ale vesmes me podobny zpusob kontaktovani obtezuje.
0 Nominace Nahlásit |
Vyslechnu asi prvních 15 vteřin, oznámim, aby moje číslo vymazali
z databáze (odkud ho vůbec vzali? Jakto, že znají moje jméno? Kolik toho
vlastně o mně ví?).
ukončím hovor.
0 Nominace Nahlásit |
zrovna včera volal někdo od operátora, tak jsem slušně odpověděla
„nezlobte se, ale spěchám na autobus“ a položila. Popravdě už jsem
seděla v autobuse a lidi kolem na mě divně koukali =D
Jinak když neznám a číslo nějak moc symetrické a takové prostě
podezřelé (třeba 732 888 777), tak vůbec nezvedám. Koho znám, toho
číslo mám uložené =)