Chci se jen zeptat, jak se mám chovat, když se semnou kluk po ročním chození rozešel jen kvůli tomu, že na mě nemá čas, a že se vidíme jen 32 hodin v týdnu....... Mám se chovat jako necitlivá a dělat, že mně to vůbec nevadí (ikdyž mi to rve srdce), nebo se chovat jako chudinka, která je na dně…? Prostě, aby toho litoval… (děkuji)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4302 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jsi asi ještě hodně mladá, viď? No, ať uděláš co uděláš. Jeho to bude trápit stěží, neboť jsi mu volná, protože jinak by se s tebou nerozcházel. Měla bys pochopit, že ti ten idiot za to nestojí, nechat to přebolet a najít si pak jiného, lepšího. Pomstychtivost zhrzených žen ještě k ničemu pozitivnímu nikdy nevedla.
8Kdo udělil odpovědi palec? annas, pusinka50, quentos, pierrpierr, huxa, Damiana, RyuzakiKate, anonym
před 4302 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Máš možnost najít si kluka, který tě lépe ocení. Máš možnost užít si volnosti. Prostě máš čas a možnost najít si někoho lepšího. Hlavně neplýtvej časem vymýšlet pomstu.
6Kdo udělil odpovědi palec? annas, kikuše kiki, Alesh, anonym, anonym, vlk samotař
před 4302 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Skorem pět hodin denně se ti zdá málo ?? Určitě má nějaké povinnosti.
0 Nominace Nahlásit |
Jestli se můžeš denně věnovat klukovi 4,5 hodin a ještě je ti to málo, tak asi patříš mezi geniální osoby, nejen v organizaci času a tvůj partner takové pracovní tempo nestíhá. Může to být také ale úplně jinak. Nejspíš máte jiné pořadí hodnot a takového rozchodu není třeba litovat.
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, vlk samotař, Kamionacka09
před 4302 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Chudinku ze sebe určitě nedělej – je dobré si vše vyříkat narovinu
a pak se můžeš chovat úplně normálně .
Kdyby o tebe stál trávil by s tebou třeba víc času- určitě litovat
nebude.
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, Kamionacka09
před 4302 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
hele, já myslím že by ti hlavně vůbec nemělo jít o to, aby něčeho litoval… běž prostě dál, nebuď necitlivá, ani se nechovej ublíženě, a uvidíš… buď přijde sám, nebo nepřijde a ty budeš mít tak alespoň dobrou příležitost potkat ještě lepšího co si na tebe čas udělá
0 Nominace Nahlásit |
To je nejlepší přístup. Nymysli všechno možné, aby toho co nejvíce
litoval , ale počítej s tím, že se to všechno po čase otočí proti
tobě.
Jsou lidé, kteří se dokáží rozejít i v dobrém.
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, vlk samotař
před 4302 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Proč by musel chtít zrovna tebe ? Prostě odešel – je realita. Důvody znáte jenom vy dva.
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, vlk samotař
před 4302 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Věř tomu, že litovat nebude, to by se s tebou nerozcházel. 32 hod týdně je opravdu velmi mnoho času být spolu, takže je to jen jeho výmluva a čas si na tebe prostě udělat už nechce. Zapomeň na něj, nestojí ti za to, možná se začal s tebou nudit, ale neudělal nic pro to, aby to bylo jinak a raději půjde jinam, jsou takové „větrné“ typy, s tím člověk nic nenadělá. vyplakej se, zapomeň na pomstu, jsi zřejmě ještě příliš mladinká, přijdou jiní kluci, tak si sama sebe važ, nedělej pitomosti a počkej na toho pravého
2Kdo udělil odpovědi palec? Alesh, Kamionacka09
před 4302 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |