Dobrý den,
chci se zeptat na následující dvě otázky.
Přes zkouškové jsem nabral pár kilo a jako student fakulty informatiky bohužel proseděl takřka vše nad programy a obecně nad PC. Teď mi už zkouškové skončilo a mám následující problém:
Začátkem července jsem si zaplatil soustředění v badmintonu a nějak zjišťuji, že teď nemám dvakrát v pořádku kondici a fyzičku. Chci Vás proto poprosit o radu, jak se během toho ani ne měsíce dá připravit na velký fyzický zápřah, který mě tam čeká denně a jak třeba co nejefektivněji zvýšit kondici, příp. procvičit správné dýchání? Techniku úderů mám poměrně dobře zvládnutou, ale problémy jistě budu mít v té kondiční části a proto chci vědět, jak se teď začít co nejlépe připravovat tak, abych „vůbec vydržel“ a moc se nezadýchával a mohl tak podávat co nejlepší výkony 🙂
Druhou mou otázkou je (opět ve spojení se sedavým stylem života), jak posílit prsní svaly. Bohužel se u mě začal více než jinak ukládat tuk právě do těchto partií a nejen, že to nevypadá dobře ale taky se s tím ani dobře necítím. A tak by mě zajímalo jak co nejefektivněji posílit tuto svalovou partii?
Děkuji za odpovědi :)
Zajímavá 0 před 4531 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
kombinovať beh (pár kiláčkov) s klikami, drepmi a tými bežnými cvikmi
(sklápačky a pod.) Ani tie schody nie sú špatné.
Zvýšiť príjem proteínov (mäso), obmedziť tuky.
0 Nominace Nahlásit |
Na posílení hrudi bude nejvodnější kulturistika, pružiny a zatěžování organizmu v posilovně. Pro zdravé dýchání každopádně rychlá chůze a běh a doporučila bych nějaký sport, který Vás nebude nudit. Ideální je plavání.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4531 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Najdi si vysokou budovu, a vyšlap si schody. Nic lepšího nevymyslíš,
aspoň pro konkrétní tvůj případ.
Přeji hodně úspěchů.
Doplňuji:
Nevím, jak si běháním zvedneš fyzičku. To se akorát natřásáš, ale
z fyzikálního hlediska nevydáváš energii. Kromě rozběhu a pak
zastavení.
Ty schody jsou ideální, kdy uděláš pár kroků a následuje otočka.
Ten běh by se mohl hodit až budeš kámošům běhat pro pivo.
A abych nezapomněl na ty prsa, vem ty schody po čtyřech.
Upravil/a: Protiva
0
před 4531 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Začni kombinovat aerobní činnost se silovým tréninkem. Ideální na to dostat se do formy je crossfit, cvičí ho hlavně chlapi, ale i holky. Kámošky na to chodí a jsou ve formě. Mají krásné postavy a chlapi, co to cvičí, tak jsou sexy.
0
před 4472 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |