U nás se pije alkohol na ex, například slivovice a pod. Ale viděl jsem Sedm statečných, kde Steve Mc Queen stojí u baru a několikrát do sebe obrací skleničku. Tedy nepije na ex. Nevím, co tam jako pije, ale zajímá mne to. Děkuji.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zjentek před 2637 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pivo se pije jak je libo, je hlavně na žízeň. Malé štamprle běžného destilátu nemá smysl dávkovat. Vzácnější destiláty a míchané nápoje vychutnáváme, stejně tak i víno, přičemž sklenici držíme za stopku aby rychle nezteplalo. Nikdy a u žádného nápoje neusrkáváme příliš dlouho, aby zůstala ta správná teplota.
0 Nominace Nahlásit |
Na ex se pije, ať je to rychle za sebou. Často se tak pije alkohol, který by při cucání nebyl dobrý. Hlavně český národ nezajímá až tak chuť alkoholu, jde mu jen o to zlít se. Třeba whiskey, skotská, bourbon, rum a podobné typy „dražších“ alkoholů je barbarství loknout na ex, člověk si musí pití rozložit po celém jazyku, nechat jej rozplynout a cítit jeho pravou chuť.
Každé pití je jiné, některé za to ani nestojí, proto puberťáci obrací půlky s Božkovem, 42kou a jinými levnými blafy jednu za druhou a netrápí je to.
Ne nadarmo jsou češi nazývání pivním národem, nedokáží ocenit kvalitu alkoholu a pijou patoky, z kterých jen roste břicho a bolí hlava.
0 Nominace Nahlásit |
Tak to by mě zajímalo také. Já dodnes nepochopila pití na ex.Zřejmě mám nějaké anatomické anomálie, či co, ale já to prostě nedám.Na jedné akci byla soutěž v pití piva na rychlost, kamarád to pivo tam poslal, už nevím za kolik sec.Dodnes nevím, jak to udělal.
0 Nominace Nahlásit |
To, u nás se alkohol nepije téměř vůbec 😁
Pomineme-li hloupé pijácké soutěže (též na svatbách), pije se na EX
v některých rodinách/společnostech při přípitku na zdraví oslavence,
jako aperitiv před hodováním :)
Tequila se také pije na EX. Některé druhy alkoholických nápojů se nedají
„pocucávat“. Jiné se vychutnávají, popíjejí.
Každý dle chuti a nálady…
0 Nominace Nahlásit |
na ex se alkohol pije prostě proto aby přelétnul chuťové pohárky a cestou je nevypálil. Ale má to už vyšší level, chuťové pohárky při konzumaci alkoholu překonáte nejlépe když alkohol podáte ve formě klistýru 😁 Jen žertuji samozřejmě, tohle doma radši nezkoušejte 🙂
0
před 2637 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
„ex“-ujou se přípitky s tvrdým alkoholem (vodka apod). Ušlechtilé nápoje se vychutnávají. K čemu by Ti bylo nechat whisky zrát 12 let v dubovém sudu když to pak stejně kopneš rovnou do žaludku. To si můžeš rovnou líh zavést hadičkou do žaludku, nebo rovnou infuzí do žíly 😉
0
před 2637 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já to zkusím vysvětlit, ten pocit Steveho.
Von to dělal správně. Asi už pil déle a tvrdej alkohol tě tento způsob
požívání časem prakticky sám naučí.
Von si to tak cuckal, aby mu ta rozkoš vydržela co nejdéle.
Tohle dělá můj slovenskej švagr s borovičkou. Každejch dvacet minut,
když si zapaluje cigáro, musí si zároveň i cucnout z kelíšku, asi tak
2 až 3× za cígo, jinak by se mu dostavil pocit nudy, dojem, že život není
úplný, že v něm něco chybí, pocit smutku, beznaděje, jakoby sezení
u samotnýho cigára a nicnedělání bylo jakési omezování osobní
svobody.
Do dna to nikdy nevypije, vždy jen cucne. Kdyby to pil do dna, během hodiny
o třech cigaretách by do sebe obrátil šest frťanů a moh by jít rovnou
chrápat, takže zase konec zábavy, nuda a jistý pocit omezení tý svý
svobody.
Je to strašný peklo, ségřin život a je fakt divný, že Mc Queen vůbec
něco trefil!
Doufám, že souvislosti s otázkou jsou v příběhu patrný ;))
0
před 2637 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |