Avatar uživatele
zjentek

jak se nakládá zelenina bez láku?

je to tak, že zeleninu je možno naložil i do sypkých látek jako je cukr či sůl, pokud ji nechcete naložit přímo do láku? A nebo je to tak, že naložená zelenina bez láku-
http://cs.wiki­pedia.org/wiki/L%C3%A1k

  • je za všech okolností třeba marinovaná zelenina?

To by mě hodně zajímalo :o
jde o zásadní věc, jakou je smazaná odpověď :o

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, briketka10 před 4002 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
www

Zelenina, stejně jako třeba maso se může naložit např. do soli. Tedy bez láku 😉 to nevíš?
P.S: Smazanou a odpověď máš na mysli kterou, tvoji? Pokud byla odpověď kohokoliv správná, nikdo přece nemá důvod jí mazat!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
briketka10

tady máš recept na naložení
zeleniny do soli bez láku..
http://jedlikovo-vareni.blogspot­.cz/2013/01/ze­lenina-nalozena-v-soli.html

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
briketka10

já používám jen
mraženou asi by
mi ta nasolená
moc nechutnala..

před 4002 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zjentek

,)

před 4002 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zjentek

„Pokud byla odpověď kohokoliv správná, nikdo přece nemá důvod jí mazat!“ To fáákt? A já myslel, že když odpovědi nerozumíš, tak ji za čas smažeš jako zavádějící a neopodstatněnou, když už máš to právo :o

před 4002 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
annas

Už jsem si podle Vašeho receptu naložila cibuli. 🙂

Nakládala jsem dlouhou dobu zeleninu do soli , míchala – 7 – 9 druhů zeleniny. Jenže si nemůže vzpomnět, kolik soli se dávalo na 1 kg zeleniny. Promíchala, nechala do druhého dne, až zelenina pustila šťávu a natlačila do sklenic. Zavíčkovala.

Teď zeleninu mrazím, často používám i čerstvou.

před 4002 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zjentek

ten recept smazal a zůstal tam ten s dvěmi lžicemi octa na 1ks cibule ..what a f… :o

před 4002 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek