Dobry den,tchan ma auto rok vyroby 1989 a jelikoz uz 6let nejezdi chce se auta zbavit aby nemusel platit pov.ruceni auto je od te doby bez TP?Muzete mi poradit jak mame postupovat aby ho to stalo co nejmene penez?Je lepsi ho prodat a co by platil?diky
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5514 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud se dobre domnívám tak kdyz auto prodá tak ho to nic stát nebude. Vsechny povinnosti placení přejdou na nového vlastníka. Ovšem je otázka jestli bude mít o vozidlo r.v. 89 s velkým ekologickým poplatkem někdo zájem. Ekologickou likvidaci dělají některé firmy zdarma, některé s poplatkem cca 1500.
Zdroj: vlastní zkušenosti
0
před 5514 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
sundat znacky, vybrousit cisla motoru a karoserie a kopnout do prikopy 😁
0
před 5506 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pov.ruceni platit nemusite i kdyz mate nepojizdne auto- staci ho na
pojistovne odhlasit a samozrejme nejezdit :)
Najdete si v nejblizsim okoli autovrakoviste tam vam ho ekologicky zlikviduji a
vystavi o tom doklad potrebny na odhlaseni z registrace vozidel.Hlavne
hledejte takove kde vam to vystavi ZDARMA.Udajne je nezakonne za to pozadovat
penize -jako ze nektere to zkouseji :(
Zkouset ho prodat je asi zbytecne nehlede o cenach prepisu,ten by byl drazsi
nez je asi hodnota vaseho vozu.
Zdroj: vlastni zkusenost
0
před 5503 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Odvezt auto do srotu a nechat si vystavit doklad o tom ze srot obsahoval casti automobylu.Pak ho odhlasit.
Zdroj: vlastni zkusenost
0
před 5501 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, já bych zkusil auto prodat jako veterán. Jsou zběratelé kteří by o auto měli eventualně zájem. Nebo zkuste internetovou aukci na www.aukro.cz
0
před 5488 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já bych se obrátil na nějaké vrakoviště. Jestli pomůžu znám ekoautovrakoviště http://www.ekoautovrakoviste.cz/nabizime/, nabízí ekologickou likvidace nebo i výkup starých aut. Nejlepší je zkusit zavolat a poptat se…