Mám veliký zlozvyk: nečistím si zuby! Když si už navyknu, tak jednou vynechám, podruhé, potřetí… A šup! Už si zase nečistím zuby vůbec. Ale já bych hrozně chtěla mít hezký úsměv a bílé zuby, ale mám slabou vůli. Proto nemáte nějaké typy, jak se prostě dokopat k tomu, abych si ty zuby pravidelně čistila? Děkuji.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3378 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Napiš si na nějakou tabuli křídou
KAŽDÝ DEN SI VYČISTI CHRUP
AŤ MÁŠ KRÁSNÝ ZUB 😁
mám jednu takovou z papírnictví.
0 Nominace Nahlásit |
Až ti chlapec při polibku řekne, že ti z pusy táhne jako ze senkrovny, pochopíš to!
3Kdo udělil odpovědi palec? da ny, ReHu, briketka10
před 3378 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pečlivě, pravidelně a správně (technika).
„… mám slabou vůli.“
Mně se to jeví jako nedostaečně vštípené základní návyky osobní
hygieny ;).
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10
před 3378 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
tadi si určitě neco vibereš http://search.seznam.cz/?q=jak+si+%C4%8Distit+zuby&sourceid=szn-HP&sgId=zRJcRvIr6xQbX-1gLvLiDOwokSzaTSqvzSqNYG-jzL%3D%3D&oq=jak+si+cistit+zu&aq=0&thru=sug&su=ke
0
před 3378 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
O co ti jde víc?
O pěkný úsměv, příjemný pocit po vyčištění a zdravé bílé zuby
nebo o pohodlí?
0
před 3378 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, když jsme u té zubní péče. Jakou zubní pastu používáte? Já bych chtěla koupit nějakou šetrnou, co zuby ošetří a i vybělí. Máte tip?
Jo, mám stejný nároky :D Ale já jsem už našla pastu, co mi vyhovuje. Je to zubní pasta nanocare. Ta je perfektní. Zuby mám v nejlepší kondici, co jsem kdy měla :)
Tak moc díky všem. Já jsem si tu pastu koupila a jsem s ní teda spokojená maximálně. Moc mě baví to, že je černá :D
Holky, na krasnyusmev.cz mají sady na domácí bělení zubů. Docela by mě zajímalo, zda jste nějakou od nich vyzkoušely a jak fungovala?
Ahoj, já mám od nich tu sadu White Pearl stomatologický bělící systém PAP 80ml a ta je skvělá. Je šetrná ke sklovině a musím teda říct, že je opravdu hodně účinná :) Za mě ji mohu jen doporučit :)
Nanocare? Díky moc :) Musím si ji taky koupit. Hele, teď mě tak napadá… Není to ta, co měl na IG Leoš Mareš?
Jojo, to je přesně ona :) Já jsem třeba díky IG Leoše Mareše na tu pastu přišla a musela jsem ji zkusit… :)
Hele no a koupila sis tu pastu nakonec? Co na ni říkáš? Vyhovuje ti? Mě hrozně baví to, jak je černá :D
Tahle pasta je super. Já ji mám moc ráda :) Ona je skvělá, černá, to je super. Ale krásně bělí. A je bez peroxidu, takže šetrná. To mi vyhovuje…
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |