Jistě, jíst a pít se musí, stejně tak vykonávat velkou a malou potřebu. Potřebuji doplnit energii, proto něco musím sníst a vypít, podle činnosti, kterou provádím se to projeví na změně hmotnosti a pod. Co jíst a pít, kdy a jak, abych omezil cestu z pokoje do kuchyně a zpět a z pokoje na WC a zpět. Pracuji na směny 2 x noční, 2 dny volno, 2 x ranní 2 dny volno atd. Ráno jsem příšel z noční, spal od 6 do 11. Než se dostanu do stavu, že jsem schopen dělat to co chci a mám z toho radost, tak to trvá několik hodin. OK budu až druhý den ráno, kdy se vyspím v noci. Mám pocit, že mi chybí energie a nechci používat žádné prostředky v lékárně. Dá mi někdo radu, doporučení, informaci? Děkuji.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 1947 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Někdo takhle nemůže fungovat. Osobně jsem s turnusama neměl problém. Ale ne každýmu to sedne.
0 Nominace Nahlásit |
Časem se naučíš spát kdykoliv (a KDEKOLIV), když je možnost (po cca 1–3h). Bohužel pak už NEBUDEŠ spát nikdy „normálně“ – tedy např. 7h nepřetržitě a budeš podobně jako já připomínat zombie (a cítit je ještě hůř). Nespavost běžná potíž. Alespoň u mne to tak proběhlo. To víš, vždycky je něco za něco. :) MOŽNÁ – pokud je ten tvůj turnus pravidelný (z termínu turnus vyvozuji pravidelnost) by se z toho dalo nějak vykličkovat, ale s tím zkušenost nemám.
0
před 1946 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |